Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 4 February 2012

Bestnye Kalau Ada Yang Sudi... Errrrr...



Bosannya tgk "umah" sendiri ni.. ntah bila nak tukar wajah.. penat dah jejari ni godek2.. tp lom jumpa yg berkenan di mata.. hrmmmm.. ada sapa2 nak bantu??? ehehehhehe..




Dah bbrp hari ni tak berkesempatan nak apdet.. keje agak manyak dan mood nak bebel tak mari pun ye juge.. bukak katup.. bukak katup sampai 44kali... ni pun pasal bosan tgk umah sepi je.. kang datang mood merudum mcm tahun lepas kang parah.. abis kelabu asap jadinya ngan sawang2.. haihhh!!




Mana ek korang hari ni? kami mcm biasa la.. kat je.. huby keje.. cuti agak panjang ni kan.. rabu baru masuk opis.. ker ada yg sambung sampai seminggu? syokkk wooooooooooo... p bercuti yeh??? wohaaaaaaaaaaa.. tak pe tak pe.. p dulu.. kami akan menyusul kemudian.. bila??? wallahuaklam... hehe... Tapi ari senin ni join huby nye family day opis dier.. so kira bercuti jugak la tu kan.. dah tiba family day tahun ni.. tahun lepas nye pic dok peram ntah bila tahun nak masuk kat sini ntah.... aiyoyoyo....




K la.. bebel ntah apa2.. kije umah banyak lg tu terbengkalai.. nasib baik dah masak.. simple2 je pong... Mood nak main masak2 yg best2 errr best ker?? tak mari mari la.. jadi la.. janji masak jugak... ish ish ish.. asal boleh ekkk? hehehe..





errrrr..  Macam biasa.. tayang gambo tak de kena mengena ngan n3.. hehehe.. nampak tak saper yg merosak kang gambo tu? aiyakkkkkk!!!..




Selamat Bercuti2 Yeh Korang.. dan Salam Maulidur Rasul 1433H






11 Ulasan:

Izan Ishak said...

izan pun sama ena. mood nak memasak ke laut ni sbb hubby pun takde harini. masak simple yg paling simple... sapgeti carbonara aje.

cuti ni tak plan ke mana2 pun... macam biasa dok umah ajelah...

selamat bercuti2 ye ena!

ieda said...

ekekek akak pun samee dik
hubby kerja .. akak dan anak2 melangguk kat rumah ngadap blog ajeee huhuh bosan x yah cakap lah kann

hurmmm ekekek like pic tuu .. tulah baru perasan sape yg buat rosak ini p[ic kekekke ;)

rynas said...

sama jer akak cuti duduk umah jer. pastu ingt balik kg hubby esok. Salam Maulidurrasul yer..

NzA said...

kalau ikutkan hati mmg xmo masak ttp dh "trpaksa" masak...hu.hu.hu...

xpelh ena, yg pnting anak2 sntiasa disisi..itu dh cukup meriah....

umialya said...

kami semalam famili day

L said...

hehe, waaa, dah boleh masuk team boria ni.. huhu

jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

MrS. F!zA said...

kami pn dh hri ke 4 cuti ni blum kemana lg pon..sibuk mngemas n cuci rumah..mgkin hri ni bru kuar..hai la skrg ni dduk rumah lg best kot..hehehehe...

lawak plk tgk gmbr dik irfan..ekekkke

MrS. F!zA said...

kami pn dh hri ke 4 cuti ni blum kemana lg pon..sibuk mngemas n cuci rumah..mgkin hri ni bru kuar..hai la skrg ni dduk rumah lg best kot..hehehehe...

lawak plk tgk gmbr dik irfan..ekekkke

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

kita coti jln2 sakan..sakit2 pinggang
huhuhu

wah bertuah betul budak irfan tu..wekekkekek

~Siti Hajar~ said...

kita pun sama cuti 4 hari di rumah aje sbb cik abe koje...hehe

tetiba irfan interprem skli...hikhikhik...bkn merosakkan tp menyerikan lagi pic tuh...hehe

~izan~ said...

izan pun tak update2 kak.masa itu terhad sikit cuti2 ni..

uniknya n3 akak,ada gmbr yg tak kena mengena dgn cerita hehe.tu yg best dan gmbr tu tetap cantik biarpn akak kata ada yg merosakkan hiks!