Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 28 February 2012

Ada Petua Tak???


Hai korang..



ops!!



Assalamualaikum..



Makan apa tu??? ;P


Lately ni manyak baju yg dah sendat.. nak nak tang lengan! waduhhhhhhhhhhhh!!.. mencik betul! camner ek nak buat kasi lengan tak tembam sangat.. Ada tak apa2 xcercise yg sesuai utk mengecilkan lengan?? owh.. sebelum tu.. irfan masih lg belum ada tanda2 nak jadi abang.. masih pegang title yg sama since last year mencuba.. So, tak moo ada yg tanya2 lagi ekkk bila nak tambah ahli baru tau... kucik ati ai yg kuat sentap ni.. jujur gitu pengakuan.. hoho..


Skrg lunch hour kan? tp memandangkan pagi tadi sentap ngan diri sendiri sbb pakai baju sendat kat lengan dan kawasan2 yg sewaktu dengannya terus mood nak makan terbang melayang.. ceh!! kejap je ni.. sat g lapor ntah2 makan double triple.. ahahahh.. 


K la.. got to go.. tp sebelum tu nak tempek gambo 2 beradik nye pic awal tahun ritu.. =.=




Dah nak sama tinggi dah si adik ngan si kakak.. tp kakak menten selim dan adik makin bam bam skrg ni.. wuhuuu.. tak pe la.. janji korang sihat wal'afiat.



13 Ulasan:

SYANI said...

Saya pun lengan besor gak.. Banyak baju dah tak celuih.. Tension.

umialya said...

alaaaa lengan besar sikit... pejam je mata tu janji 'cun' tetap maintain, tak ke gitu?

Izan Ishak said...

ena.. lengan izan pun besar. hubby selalu je perli tau. nyampah aiii...

Neeza.Areef said...

eh sama la prob kita..lengan beso..susah kan sbb part tu npk dulu..adehh..

atty's said...

takpe..lepas ni leh diet ,

~Siti Hajar~ said...

kita pun sama, baju hbs sendat nak nak tang lengan, k.ena xpela xnmpk sgt, sy ni nmpk benor sampai ramai org tegur, xlarat nk sentap doh...huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah masalah kita ena..lily ni bukan lengan jer..dagu pun dah double..tak suka..

eMMe said...

kite pun, dah lama sendat, tapi malu ar cite kat org, heeee~

Ena, saya tak dpt membantu...
hehehe... tumpang hepi coz, same2 geng sendat bertambah, heeee..

Ietams said...

badan tu nak try stretch kan space tu na.. utk preparation 'pengisian'..

mzhany said...

ena, hany pun ada mslh tu, dan part yg paling tak leh blah, tang tetek..huhhu part lain bleh masuk, tetek plak sangkut....cissss

ak yuyunz said...

insya'Allah ena.. ada la tu nanti :)

mamalieyna said...

hee~ pakai baju kurung sokmo2 je ena..hehe~ samalah tang tuu mmg berisi tul..hu~

wahida said...

aku ni lagi pening ngan berat badan yg naik mendadak ni...bukan lengan je tau, perut naik yg tak tahan tu...adoi la...