Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 11 January 2012

WW: Last Year Nye Citer... Aiyakkkk!!


Alkisahhhhhhhhhhhhhhhhhh... 





Piccaso adalah kureng memuaskan.. sbb di zoom dari jauh saje.. 
sbb ??? 



shomel kan? ahaksss..


Di Majlis Ihtifal PASTI pada... errr... errr.... 


Lupa exactly datenya..







&






ni la penyebabnya:-



Budak yg tak memberi kerjasama pada hari kejadian.. see moncongnya???? aiyakkk!! Pic ni adalah di hari yg sama dengan pic kat entry semalam.. ;P



Sian kakak, picnyer pada majlis tu sangat terhad.. nak nak si abahnya ada job p kejap je.. ummi kena handle sorang2 dipertengahan majlis berlangsung sehingga abis.



Entry ni Da tak jadi "WW" dah pun.. hihi





21 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye kakak..
wah..muncong irfan tu..hehe..tapi tetap comel..^^

MRS. K said...

comelnya baju depa

eT said...

chumel jek kakak...ada anggur siap..hehe

Ietams said...

comel

ieda said...

alor2 ... cumelll ..
awat lahh si kecik tuu monyokk lakk ;)

POSH76 said...

alala cumilnyer budak2 ni

wahida said...

alahai...comelnya dorang....aku teringin nak tgk anak aku pakai mcm tu...hehe...

Fieza79 said...

comel sgt2 kakak...

lieyalatif said...

ALAHAI ena....comel sangat...rase nak geget2 jek anggur tu ekekeekekek...

si adik yg tgh muncung tu pun comel jugak eheeheheh...biase la tu ena....budak2 ni ade mood die...kalo mood tak okey, mmg sedepa laa muncung tu heehehehehe

Nens Collection said...

comelnye kakak..
adik moncong2 pon hensem..hehe;)

Izan Ishak said...

alahiii...siannya irfan. moncong panjang tu...

comel kakak dgn kostumnya tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

comelnya anis...

**memang susah nak handle sorang2 kalo anak dah lebih dari sorang nih... huhu

eMMe said...

irfan asyik muncung je, nak kene ikat muncung tu baru tau, hehehee...

~Siti Hajar~ said...

comelnyer anak dara anggur...hehe

Alahai Irfan panjangnyer moncong...huhu

eB ezrin said...

1st time tgk anggur yg comel g2 :)

~aSHa~ said...

comey nye kakak jadi 'anggur'

hajarus said...

cantik nya baju diorg.. hehe...

rindunyer hjr nak bw kat sini... rindu ngan story2 k.ena... hr tu hjr nak msk sini tp sll ja xblh... huhu... sedih.... :(

NzA said...

comelnya!!!!.....alahai adik, kenapa pnjang sgt moncong tu....

Alin Marlini said...

comel n sweet

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

comel sgt anis yg gambar dia sorang2 tu..

aduii si ipan ni..nape tu???? ehhehe

~izan~ said...

baju diorg cantik.gaun tingkat2 mcm tu.berkenan sungguh!