Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 January 2012

Tak Sabar Nak Balik Kg.. Tapi...




Jap g dah nak balik.. 



errr..



Balik umah.. bukan balik kg.. heheh..



sblm tu.. cuci mata dulu la.. 



masih stok tahun lepas... kekekkeke..




anak buah with pak sedara.. means?? irfan bersama adik bongsu sy ye.. 


Dua hero buah hati ummi.. ^_^
sama2 bam bam.. heheh..
si adik yg cuba nak tolak kakak.. dan akhirnya kakak jatuh.. nasib baik pakciknya cepat2 tarik.. ish ish.. noti tau ipan ni.. tp gambo berkaitan tak de sbb seme terkejut.. 


wajah budak baru pas jatuh lam air panas.. eh! suam tp part ni blh tahan ler panehnyer..


pakcik, layan kakak men air.. tu kakak sempat feeling2 la tu pas jatuh.. wekekeke..


owh.. auw.. bam bam cik puan ena... hihihi.. ni wajah baru pas berendam kat air panas.. ada beran? ;P .. eleh... owang lain dah lama berendam.. ngee..




*********************************************************************



okeyh!..
baru nak start citer sebenor.. hehe..
Rasanya minggu depan ramai yg akan mula bercuti sempena cuti CNY yg jatuh pada hari Isnin & Selasa.. ramai yg amik cuti direct terus ke Jumaat kan?


Mulanya kami pun planningnya gitu.. tp sayangnya.. cuti tahun ni tak blh la nak amik sederap berturut gitu.. sian kan? yerla.. awal tahun aritu dah guna utk sekolah anak.. jd terpaksa la kami amik cuti 2 hari saje.. bila? minggu depan jugak tp nanti akan ada n3 nya.. ecehh! bajet org nak tau ler tu... ekekekekke..


Korang g maner ekkk cuti panjang ni? kami nak balik kg.. tp..
tapi... bukan sempena CNY.. nanti sy citer if tangan ni rajin mengetip la.. heheh.. tu pun sempena "pakcik" aka adik sy yg ada dalam pic tu nak kawen lepas CNY yg sy nak cuti tu.. tp adik beradik yg lain dah mula balik esok.. sob sob.. sian kami..


Owke la..
Selamat Bercuti Buat Semua..
Hati2 Di Mana Saja Kalian Berada..


Jangan makan buah lokan banyak sangat.. nanti sakit perut.. ;P




12 Ulasan:

Izan Ishak said...

syoknya nak balik kg ena. kami pun tak ke mana2. balik umah MIL je kat sini... lagipun pasti Naufal cuti sampai selasa sama ngan ayahnya yg tak cuti panjang...

selamat berhujung minggu ye ena...

Izan Ishak said...

ohhh...lupa nak tanya ena... isi kandungan parcel tu semua dlm keadaan baik2 aje kan?

tiba2 izan terfikir balik... izan tak tersilap belikan buku utk ena kan? *ehh... napalah baru terfikir nak tanya ni...

.::Lynn::. said...

xsambung coti pun.. xsabar dah nak naik kerja...hihihi

umialya said...

bestbya ena balik kg.. nak ikut

mamalieyna said...

selamat bercuti..n selamat balik kg..~

eina jugak memerap kt umah jer..hukhuk~ sabar..hee~

hikhik..best je tengok wajah kakak feeling2 tu..cam drama..hee~

mzhany said...

hany lagi tak besh, husband keje ahad isnin selasa...uuu langsung tak g mana2...duk romah je lah

Nur Hawa Mohd Zin said...

pci bawah sekali tu pic anak dara pingitan mana tu..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bercuti Ena..

Cuti ni ktorg dok rumah jer..hubby keja + Qis yg kurang sihat..uhuk..

ieda said...

selamat becuti dikk
aah lah pic ayah dan anak tuu same je .. ;)

berhati2 balik kg dik .. ;)

Ietams said...

mandi kat mane tu?? nampak best la.
nanti bagitau lokasi nya kat mane eh

~izan~ said...

tang mana la bam2 nyer akak tu..ishh cubit kang! hehe

Redbloodsnow said...

best arrr ade kg...mcm zie nan hado, tp if g c aman jumpa husband zie...haa teruja happy taw. zie anggap c aman lah kpg zie :P