Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 9 January 2012

Merah Sudah...




9.01.2012 Masih di awal tahun 2012.. tp arini punch card dah merah... sob sob.. rasanya dah kuar awal dah tadi.. tp jammed nye... yang hamat.. siput sedut pun kalah... hoho.. ku check2 la kenapanye.... rupa2nya... ada xcident daaaaaaaaa... huhu..

Esok kena kuar awal lagi.. tp tu la.. susah jugak sbb nak uruskan si kakak dulu.. susah jugak nak setting masa yg dah berubah rutinnya ni.. tak pe tak pe.. mungkin masih terlalu awal utk menilai.. InsyaAllah.. nanti akan ok bila semuanya da teratur.. 







13 Ulasan:

MrS. F!zA said...

oh jam sebab eksiden..igtkan gara2 org nk gi perhimpunan tu..

Fieza79 said...

kena setting masa betul2 lps ni...biasa la tu sehari dua awal ni terlewat sb baru nak biasa kan dgn rutin baru...

♥MAMASYAZA♥ said...

akak dah 6 hari asik merah. sakit jiwa

Izan Ishak said...

alahai... dah merah ye ena... takpe2, esok lusa kena setting lebih awal nak keluar umah. bila jadi eksiden ni mmg kita tak boleh nak buat apa lah kan...

eMMe said...

Takde anak nak diuruskan, HITAM je... agaknye kalo jadi cam Ena, confimr MERAH juge. hehehe...

KuNanGKuNanG said...

kadang2 kan, time kite nak cepat tu la ada je benda yg wat kite jadi lambat kn.

eB ezrin said...

betol. eB pn samer. ader 2 xcident. hu3

lieyalatif said...

betul tu ena...mmg kelam kabut minggu pertama nie nak uruskan anak...lieya pun terase kesemputannya...insyaaallah lame2 nanti sure dah biase kan

wahida said...

aku pulak jem sbb ada perhimpunan 901 kat area ofis aku ni ha...huhu...

umialya said...

akak rumah dekatpun kdg2 semput gak nak kejar punch card

Ietams said...

kat area rumah sini pun jammed teruk pagi tadi.. meletihkan betul menghadap jammed ni

mzhany said...

ena, hany pun dah merah dah uuuu mencik, siap 30min lewat lg ahaahaha

~izan~ said...

insyaAllah akak boleh!