Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 14 December 2011

Tiada Tajuk... ;P




Haiiiiiiiiiiiii...




Errrrrrrrr... Tiba2 rasa nak jengah sini.. padahal td dah tido.. ni gara2 membagunkan diri kerana tuntutan yg wajib belum dilaksanakan.. gara2 tertido lepas sampai umah jam 9.30 td.. tak sempat mandi tak sempat apa.. terus landing... anak ke mana.. apaknya ke mana.. hehe.. hrm...bila dah selesai solat isyak.. mata pun dah terbuntang segorrrrrrr.. alang2 apa kata bebel barang sebaris dua.. hehe.. sebaris ker? dua baris ker? ;P




Apasal pulak lewat benor sampai umah??? nak tahu nak tahu???? hehehe.. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... cehhhhh!!! bajet ada yg nak tau.. padahal sendiri yg nak bagitahu.. hahahha.. 




yerla.. tp bukan di n3 ni.. sbb yg tu kena amik feeling ala2 guling2 naik turun bukit baru sampai... ops!! yerla.. citer hindustan kan gitu.. baru best layan ferahsannnn... kekkekekeke..




Ada yg dah tahu? shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... diam diam tau... nanti tak syok la nak citer lagi... ahahahahah.... kot yer???? 




Sebelum tutup tirai..thanks buat kawan2 yg masih sudi ke teratak milik hamba yg semakin hari semakin la suram ni.. thanks juga yg doakan huby kita tu yeh!.. Alhamdulillah.. huby kita dah baik dahhh.. sikit2 saki baki tu pejam mata je la.. ibarat sakit yg tiada luka dari luarnya.. tak nampak kan? so kita andaikan sihat sepenuhnya la tu.. hihi




K la.. nak sambung balik lena ku tadi.. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...





5 Ulasan:

mamalieyna said...

ena.......... pekabo?

eina dh jrg masuk sini, sbb tak kuar kt list update tu..msa suntuk, bila click kt komen dr ena, takde lak kuar link blog ni..yelah dh private kan..ini baru ada masa sket, taip teratak milikku kt google tadi..hu~

hope sihat selalu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena ni bikin geram je tau... cepat2 citer apa yg berlaku... dah tak sabar nak tau nih... hehe

*Alhamdulillah, moga terus pulih sepenuhnya....

~izan~ said...

la ingat akak citer ehehe..sempat lg tu update blog bila terjaga hehe...

~Siti Hajar~ said...

susah benor nk masuk blog k.ena skrg ni, xde dlm list sy, entah mana p, bila klik kat profile keluar yg yg testing tuh...huhu...rinduuuu....

Jap nk jalan2 round rmh k.ena lps rindu...hehe

umialya said...

xper.. suam2 kuku tapi masih menyengat, itu yang kita maukan!!