Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 November 2011

~ WW~ Dating Time: 11.11.2011.. Nak Jugak Tarikh Tu.. ^____*




^_______*


















^______________________________^








11 Ulasan:

lieyalatif said...

baru lepas mkn keny logess jugaaak 2 ari lepassss...sedappp....tak leh lupe macaroni cheese dieeee....nyum...nyum.....

ak yuyunz said...

waaaa peberet adre nih..!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye ena..
nyum..nyum.. ^_^

wahida said...

kenapa lepas mkn termenung tu ena? hehe...

ieda said...

wahhhh tuu kenapa lakk mukenya masam dikkk ??

dating ngan pakwee tu :))

~izan~ said...

eh akak,dah abis makan pun masyam n monyok lagi? hehe..tp tetap cun la kakak sorg ni!

ada gak kenangan akak dgn date tu heeh

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, bestnya dating... ^_^

Dah lama tak dating2 ngan En. Suami... huhu. ntah bila nak amik cuti & kuar dating... hehe

Izan Ishak said...

wooot..wooot...syok nye dating berdua ena...

izan pun dah lama giler tak dating berdua. mana nak tinggal 4 org askar ku itu...huhu

Ena said...

Lieya,

hehe.. ena plak rasanya mcm dah lama tak makan, jd bila dah makan abis sumernye.. tinggal timun tu je lah.. hehe


Yun,
lor ye ker? apalagikkk.. cepat terjah.. :)



Lily,

Sedap.. :)

Ena said...

Wahida,

hehe.. termenung ingat anak kat umah pengasuh lom amik lg.. sesedap ras je omak & apaknya p dating.. kui kui..



Kak Eida,
ahahha.. tu la.. x pasan lak muka time ni masham.. cam org tak kenyang makan plak kekdahnya..

Ena said...

Izan,
ahahha.. tu la kan.. masham plka pic ni.. tp sebenarnya mood ok je time ni.. yerla.. dapat ngedate di tarikh yg cun lah kononya.. tp tu la.. cam tak puas hati nye muka kan.. tak nak buh mulanya tp nanti tak de pic pulak.. so, buh je la..



Salwa,
hehe.. sekali sekala boleh la sal.. ni pun sbb n3 pd tarikh tu dah bagi hint2 kat huby.. kalo tak layan kan merajuk plak isterinya ni.. ngeeeeeeeeeeeee...



Izan Ishak,
tu la.. sekali sekala.. tok leh buat selalu.. sian plak kan kat anak2 kalo ditinggalkan je.. tp sesekali kena jugak amik sbb cari mood dan feeling jamang bercintan gitu.. muahahhaha..