Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 16 November 2011

Tak Terkejar



Missed Me??? wekkkkkkkkkkkkkkkkkk!! ;P



Naper la.. Mood ni nak apdet tak mari mari.. mencikkkkkk!!


Banyak yg nak di share.. tp??? tu la.. kalo time keje memg tak sempat sangat.. ada je mende nak buat.. nak "jalan2" pun terhad sangat skrg.. huhuhu.. sedey la gini.. sob sob..


Lebih2 lg dah nak ujung tahun ni.. banyak yg nak disette kan.. masa ni semua org mengejar & dikejar.. hehehehe.. 


Tu yg sampai tak terkejar ke sini.. 




6 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul tu... hujung2 tahun ni bnyk nak dibuat... LNPT pun tak terbuat lagi nih...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam mek na..waa lama tak singgah sini..pekaba? nape tu???? jgn malah2 ye hehhehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rinduuu.. ;)
ujung tahun memng BZ kan ena..
selamat menyettlekan kerja.. ^_^

aiDieNa said...

Betul tue.. ujung tahun mmg banyak keje nak buat.. hmmm.. akak senin nieh dah masuk keje.. pening paler pk hal nak pindah nie..

~izan~ said...

rinduuu tp mcm akak,tak sempat..

izan yg x keje ni pun xsempat hapdet.kira akak lg hebat!

take care akak!

MrS. F!zA said...

aah lah k.ena..hjg2 thn ni agk bz..nak2 nk tutup akaun ni..