Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 21 November 2011

Seme Pakat Layan Bola Gamaknya..



Dari sebelum maghrib sampai la skrg dok call Pizza Hut ni... tp tak de saper dok pick up.. seme pakat tengok bolakah????



Try order online pun tak dapat dapat.. musykil ni?? 



Ada org ngidam nak makan pizza ler pulakkk.. heheh




Sori la bang... lenkali lah yeh! tak larat dah nak dial.. kejang sudahhhh jari jejari sampai sampai ker.. errrr.. kaki.. sbb kejap berdiri, kejap duduk.. mencangkung pun hadooo.. mcm2 gaya ada.. Tp cam tu jugak.. tak pick up pick up.. arini sama ada problem kat line dorang or dorang tutup kedai awai.. seme pakat layan bola gamaknya.. huhu






6 Ulasan:

wahida said...

ekekekek...pizza semua layan bola la tu...kehkeh...

Izan Ishak said...

mengidam piza ye ena...huhu... agaknya lah tu seme layan bola kot...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..tu yg lily tak suka order.. lambat..terus terjah jer..nasiblah berjiran jer..

Dok pakat layan bola lah tu.. :)

MrS. F!zA said...

semua offline kot sbb layan bola..ekekeke

ak yuyunz said...

adeihh ena.. sekarang kalau call pizza memang semedang tak dapat lah..

~izan~ said...

ada jugak kes gini yer kak..mujur takde aksi extreme masa calling2 tu hehe