Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 11 November 2011

Nak Jugak 11.11.11


Hehhehe..


Salam Uols..



Errr... bujet cam ramai yg bace.. keh keh.. lantok ler.. sesekali nak ferasannn.. layannnnnn je la.. ;P



Mrmmm.. ramai yg amik peluang apdet kisah masing2 sempena tarikh cantik arini.. Hari2 pun cantik.. cuma hari ni memg terlebih sikit la cantiknyer kan.. 11.11.11.. ^_*



 Contohnya.. Zie aka Princessredbloodsnow pun kawin arini.. si cantik manis yg sukakan merah tu.. Tahniah zie.. Mungkin time n3 ni di publish, zie dah pun bergelar isteri orang.. Alhamdulillah.. Ramai sebenarnya yg amik peluang sempena tarikh arini.. ada yg sambut besday, ada yg bersalin ceaser semata2, ada yg bertunang.. eh! mcm2 la.. Tahniah buat kalian yg dapat membuat perkara yg bermakna sempena tarikh yg cantik ni..


Naper ntah tayang gambo ni... errrrrrrrrr.. sbb arini pakai baju ni.. sama tak baju kami? sama tapi tak serupa.. :P.. apa kaitan dengan entry?? memg tak de... saje nak enterprem sempena arini.. kui kui kui.. main bam bam pulak pipi sendiri.. lantok ler.. ngeeeee..




Note buat huby:
Apa pulak kenangan Manis utk kita arini???
^__^




7 Ulasan:

ak yuyunz said...

arini dat cantik giler na.. pegi la dating dgn wan huhu.. esok sabtu pulak tu.. :D

ieda said...

hurmm akak x der ape2 yg manis punn arinie .. duk fikir2 nie ekekekek :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la kan... cantik je tarikh hari ni...

takpe bam bam pun, tapi maintain cun.... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik sgt tarikh hari ni..jatuh plak hari jumaatkan..

Hari ni nothing speciallah buat ktorg..Mood hari ni sgt2 malas..nak tido jer memanjang..huhu.. )

*Cantik sgt Header Baru Ena tu..suka2.. ^_^

wahida said...

ye la...baju korang sama...kaler je lain...huhu...

MrS. F!zA said...

weeee.. ada tk yg manis bersama hubby semalam?ekekeke gurau je..

~izan~ said...

ni la uniknya n3 akak,selalu ada gmbr tak kena mengena tp lps tu ada kuar citer lain dgn gmbr tu terus jd 2 in 1 n3 =)