Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 5 October 2011

Worldless Wednessday : Hobi Yang Tak Pernah Jemu
















"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V












^_____________^




20 Ulasan:

mohammad said...

salam ziarah

ibundo said...

buat pazel ni kena sabar...
orang tak tak menyabar-nyabar nak siapkan, memang tension dibuatnya hehe

~izan~ said...

kalau hari2 buat,mesti dia hafal kat mana nk letak hehe..sbb anak2 izan camtu.tak susun ikut turutan dah ekeke.

mamalieyna said...

waah bijaknye kakak...eina pun teringin nak belikan dak arif..tp tulah rasanya bukan umo dia kot, kang mamanya yg lebih sibuk..ngee..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pandai kakak susun ya..
hari2 main nih..mesti hafal dh kedudukan dia..
Klu lily belikan utk Qis..mcm eina juga..mummynye yg terlebih nnt..huhu.. ;)

Nana said...

wah pandai nye kakak
damia ada juga saya blikan puzzle ni
tp sudahnye ntah kemana seme ilang

Sidratul Muntaha said...

angry bird.takleh layan selalu.addicted dah aritu.not even to game tapi sume sekali.
dgn t shirt dgn seliparnya..
huhuh

lieyalatif said...

COMEL PUzzle angry birds nie ena....bagus budak2 suke buat puzzle nie....dieorg akan jadi lebih sabar....lieya mmg tak minat ....rase geram jek bile tak jumpe yg sesuai nak letak n tau nak cepat siap ajek ekeekekeke...tapi mia mija suke buat.....seb baik tak ikut pangai mak die ni ahahahaaha

.::Lynn::. said...

main puzzle...

Pepel BoNda AmaNi said...

eyyeyeye dah siap angry bird....

MrS. F!zA said...

angry birds!!!!! ekekeke.. mmg demam burung marah sekrg kan..

Izan Ishak said...

pandainyaaa kakak!!! dah siap pun puzzle angry bird tu ye.

eB ezrin said...

wah committed... suker :)

ida shaklee said...

pandainya dia.. i likee..

Nida said...

oh... Anis suka main puzzles ye.. baguslah, menguji iq juga tu :)

KuNanGKuNanG said...

berjaya akhirnye..:)

umialya said...

wow kakak, berjaya nampaknya!!!

LYAfrina said...

yeayyy!!
usha 1 tangga kejayaan..
lya pnah bli puzzle y kecik2 n bnyak tu.. mmg pening kepala nk buat..dh la pic permandangan..tp seronok & enjoy..smpai x nak tdo lg x siap..

~Siti Hajar~ said...

Wah! Anis pun minat susun puzzle, sama la dgn Danial & Dalia, tp skrg sy dah jarang beli puzzle kat mereka, suka beli buku cerita yg blh mewarna tu plk, tukar ke xtvt mewarna la plk skrg ni...hehe

mzhany said...

angry bird...wohooo..hany pun suke buat puzzle nih...