Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 18 October 2011

Sadness


Buat masa ni.. sy hanya on kan blog ni lunch hour dan waktu dirumah.. Selebihnya sy private kan semula..




Entry ni tiada kaitan dengan entry semalam..





Ya Allah.. berilah aku kelapangan, leraikanlah segala kekusutan.. berilah dia petunjuk dan hidayah Mu dan kekal kan lah dia dalam redha Mu.. Bimbing lah dia dan jangan dilepaskannya lagi..  Peganglah dia sekuatnya agar dia tidak goyah lagi..dan Sesungguhnya peliharalah hati hati kami agar kami sentiasa dibawah lindungan Mu..




9 Ulasan:

~izan~ said...

Akak! tq invite izan. tq akak! akak sabar yer..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

AMIN..!

Thx ena sudi invite lily juga..

moga tabah ye..

aiDieNa said...

serius rupanya.. Ena tak berdepan ngan dia ke.. tanya apa yg dia tak puas hati sgt.. btw.. Ena tak kena pindah kan.. stay BSAS.. Jab. akak dah dpt surat kena pindah Putrajaya end of this Dis.. pening.. pening...

~~*Lady Salwa*~~ said...

TQ akak coz invite sal...

Baru je nak email akak semalam nak mintak akak invite sal... hehe

Ingatkan dah tak leh nak jengah ke sini dah.... Tq again...

eMMe said...

tengs Ena invite Me..syg Ena, moahs~

ak yuyunz said...

tq ena!

eh wasap sebenarnya..

mamalieyna said...

thanks invite eina..sadisnye lah..takpe buat sementara waktu ni privatekan dl, if ena rasa selesa nnti, open to all balik..huu..tumpang rasa sedih..hu~

umialya said...

kdg2 kita perlukan privasi

MrS. F!zA said...

nasib k.enasudi invita fiza..heeee

m0ga dipermudahkan semuanya