Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 25 October 2011

Merapu Meraban


Esok cuti kan.. hoyeeeyyyyyyyy!!.. ishhh lambat nye dapat jerit hoyeyyyyy tu.. hehehe.. hurmm.. 2 hari bekerja.. malam2 baru ada peluang nak ngadap belog.. tu pun sbb esok cuti kan.. kalo tak n3 dok gitu jelah... 


Skrg time keje memg sy sangat la jarang dapat on9.. kalo dapat pun.. jengah2 kejap2.. komen sikit2.. tu pun rasanya lunch time.. or sampai awal pagi.. kalo tak memg tak nyempat.. haihhh!!


Ada jugak rasa cam boring bila tak bukak belog.. tp "demi negara yang tercinta kucurahkan bakti penuh setia".. muahahahahhah.. banyak la setia.. kah kah kah.. padahalnya masih dalam mood menyampah bila mood nak bebel datang menbuak2 tp tak dapat bebel..


Esok nak buat apa ek?? asalnya mcm2 ada dalam kepala.. nak p situ. nak p sini.. nak buat itu.. nak buat ini.. tp tak tau la mana satu yg akan terlaksana.. sbb?? sbb plan sorang2.. ekekkeke.. yerla.. kot kalo dok beria planning tetiba tak jadik pulak.. lg la nanye je kan.. 



K la.. sebelum makin merapu meraban sorang sorang ntah apa2.. baik la stop.. dah la belog private.. nampak nau la syok sendiri.. agagaggaga.. tak pe.. gelakkan diri sendiri jekk. :P



eh! 



chop!



chop!!..



Selamat Bercuti Semua.. tu jekkk?? ok la tu.. dari tak de.. ngeeeeeee...




7 Ulasan:

LYAfrina said...

hehehe..ena..rsanyer, sjk private ni.. pnulisan ena jd btmbah best..mybe sbb blh luahkan seluahnya, sbb xde p'skodeng kan... kelakar pon ada ayat2 ena ni..

apa2 pon..slamat bcuti :-)

umialya said...

selamat bercuti, esok kerja?

Ena said...

LyAfrina,

eh ye ker? ada beza ekk? tak eprasan pulak ena.. hihi.. mungkin sbb ena ni buat n3 ikut mood.. bila mood rajin apdet.. panjanglah bebelannya.. kalo tak buh gambo pastu citer sikit2.. :)


Umialya,
esok keje dah kan.. tak puas lah.. cam nak sambung cuti lagik..

wahida said...

dear, cuti semlm sudahnya gi mana nok? aku duk rumah jer...huhu...

aiDieNa said...

Heheheh... lama tak nampak jiran sebelah.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat berhujung minggu jugak...

Tak pa, mudah2an apa yg di plankan tu terlaksana la... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Berhujung minggu Ena..^^