Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 October 2011

Hari Tanpa Kata Datang Lagi.. Yiiihaaaaaaaaaaaaa... ^_*
















25 Ulasan:

Echa said...

wahhh.. ehem..... cantik gambar ni... cam model uuu...

~izan~ said...

waaa akak,di awang2an tu..cantik!!! suka2 =)

mamalieyna said...

feeewiiiit...cun nye model ni..ihiks..^_^

MRS. K said...

wahhhhhhhh... sonok eh hubby potografer...

LYAfrina said...

wowwww...
cunnyer pic ni ena...
ena memang ambik pic kt lokasi ni ke?? atau edit ltar belakang?? tp mmg cantik sgt2....

LYAfrina said...

wowwww...
cunnyer pic ni ena...
ena memang ambik pic kt lokasi ni ke?? atau edit ltar belakang?? tp mmg cantik sgt2....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

weewiittt...cantiknyer Ena..Ena kat mana ni?

.::Lynn::. said...

cantik!

~Siti Hajar~ said...

xpe k.ena xpyh berkata2, biar kami je yg berkata2 (komen)...hehe

Wah! cantiknyer pic, model pun sama, nk gak wat pic camtu...hehe

yatt said...

cantekk sangattt

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik, ada bakat jadik model tu

~aSHa~ said...

menarik tul gambar ni...original ke latar belkang tu??




--------
ena, kalo ena komen kat blog sha..mesti masuk spam...tapi lepas approve appear la kat komen box...

lieyalatif said...

wah..cantik2...mcm bidadari turun dari syurga gituuuu....cantik....pandai ena posing gituuu....

umialya said...

cantikkan!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah... gaya ala3 model gitu... Kelassss...

Nens Collection said...

dh mcm model ni..mmg gojes..hihi

hajarus said...

waaaa cantik la k.ena pic akak ni...

ieda said...

alooor cunnnn nyeeee model nie ! :)

MrS. F!zA said...

CANTIK BANGAT! untung hubby photog..hihihi

Ietams said...

cantiikknye!!

eMMe said...

ena, lu slim la beb! wa jeles ni...huhuhu..wa tak leh slim da..huhuhu...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantikla gambo, dah gaya ala model ni

Izan Ishak said...

enaaaa....
cantiknyaaaaa!

persis model gitu...

Pepel BoNda AmaNi said...

cantikkkkkkkkkkkkkk

Ms Fai Ayie said...

wahhh...cntikkk la kak ena...dh mcm gmbar kawen ;)

Dari kulit berjerawat yg bernanah...Kini semakin cerah dan licin