Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 14 October 2011

Eh Eh! Jumaat Dah Yeh!..



Salam uols..


Rindu nak bebel.. tp tuan rumah sedang perahsan bizi ni.. hihi.. eh! tapi memg bizi pun sebenarnya.. dah tu pagi ni try2 bukak umah sendiri dah kena blocked.. ni dapat bukak sbb lunch hour dan bila klick ada quote time yg dah disetkan hanya 10 minit sajekkk tiap kali nak bukak.. uhuhuhu.. naper ek gitu? ada-ada je lah.. sama kes cam bila nak bukak blog izan @ cikmot.. tu selalu terlepas n3 dier.. Tp terkini dapat la bukak tp tak blh nak komen pulak... haihhh.. Apapun Tahniah buat Izan yg dah pun selamat dapat baby yg ke-3.. jeles weh.. jeles!! mak ni tak jugak berjaya menambah... uhuhu.. 



Thanks buat kawan2 yg masih sudi singgah ke sini walaupun sy skrg dah jarang reply komen yg ditinggalkan.. tp ada peluang sy tetap pergi rumah korang.. cuma skrg masa sangat terbatas.. kat umah pun tak terkejar sbb sibuk kejar anak2 yg mcm2 peel.. stress?? itu biasa... tu yg suara memg sokmo over dari tarzan... ahahahhaha... lantak ler kalo jiran dengar  ke apa.. boleh lupa yg ada jiran tetangga bila volume terlebih high pitch tu.. ;P.. ish ish ish... 



K la.. bukan nak citer pasal tu pong.. cuma nak jawab komen yg ditinggalkan kat entry 2 hari lepas.. Banayk2 n3, entry tu je yeh nak jawab? pesal tak de jawab yg lain? ahahahha.. sbb itu je entry yg last sebelum yg ini kan? ngeeeeeeee...


Meh sy share salah satu.. 




~aSHa~ said... menarik tul gambar ni...original ke latar belkang tu??




yg lain jgn la terasa yeh sy up komen dari asha tu.. 



Meh sy jawab:



Gambar tu memg ori latar belakangnya.. sbb memg amik kat lokasi tu.. ala tak jauh pun.. dekat kawasan parking Bukit Belacan jek.. ehehhe.. Aritu.. bila yek?? hurm.. tak la lama sangat dalam 2 week ago gitu lah.. time tu pegi kenduri kat situ.. so, alang2 kami singgah la situ jap.. sbb huby nak amik gambo dan suh sy jadi model tak berbayor dier..  ^_*



Cumanya, pic asalnya tak de la biasan cahaya tu.. sy sy mintak huby edit buh gitu.. kenkonon feeling ada kat "alam lain" ..  ;P.. Ada banyak pic tp next time kalo rajin sy masukkan lagi.. 



K la.. tu je jawapannya.. dan thanks lagi sekali sbb kata gambo & model dalam tu lawo.. Ferahsan kejap!! lalalala... ;P









15 Ulasan:

eB ezrin said...

esok kiter coti yeay ;p

Ietams said...

nanti tepek gamba tu byk2 lagi eh..

mamamiera said...

helo darling comey lote..
lame x see u..
pekabo ina ngan ank2 nye..?
igt kite lg x..
hehee.. amik kesempatan tgh leh plak line tenet kat opis nihah..
maintain tomey je kome ni ye..
ka lah nk cpt2 je nih nnti xclear plak line tenet ni hah.. jmpa lg..

umialya said...

mmg lawo pongggg!!!!!!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

sama la kita kak..klu kat umah..sora kengkadang tue..dah leh lawan tarzan dah..dia punya nyaring..kekekekke

~aSHa~ said...

ehehehe... tima kaceh up kan komen tu...


edit di setting kamera ke atau di pc? eh byk plak soklan..xpe ena leh jawab di blog sha...ena..kalo ena komen mesti masuk spam..tak tau nape...tapi bila asha klik not spam tuk komen2 yg masuk spam baru leh appear di entry...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

gmbar tu mmg cantiklah Ena..
Modelnye pun cun.. ;)
Cantik plak tgk ada cahaya2 tu.. ^_^

eMMe said...

tu kalo model berbayo tu, kaya kamu Ena, hehehhe~

MrS. F!zA said...

aah fiza pon thu jgk ada edit jnis tu..apa nama ntah semalam naman dh gitau..lupa..hahaha..

mmg superb lah gmbr dan model ..hihihi..

~Siti Hajar~ said...

xpyh perahsan k.ena...mmg modelnya lawa pun..hehe

hajarus said...

tapi memang ade gaya cam model tau pic kak tu... cun... heee...

NzA said...

weekend ni rasa nk rehat je...dh 3 minggu xrehat...hu...

~izan~ said...

lama tak jengah akak cun ni..

mmg cantik gmbr tu =)

selamat berhujung minggu kak...

Nida said...

salam Sabtu.. sebab Kak Nida jengah hari Sabtu...:)

wahida said...

cantiknya gambar kat bwh ni...