Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 7 October 2011

Buntu



Assalamualaikum...


tup tap tup tap.. dah pun setengah Jumaat kan.. sangat sangat sangat cepat masa berlalu skrg ni kan.. tp tu la.. lately ni banyak plak mende yg nak disettlekan.. tu yg tak muncul2 lepas n3 worldless wednessday tu.. hihi.. itu pun gara2 worldless kalo tak, gamaknya tak de n3 langsung..



Dah lunch? sy baru je selesai ni.. bihun sup sajork.. oh! itu menu fav okeyh!.. so, memg tak menolak walaupun planning awal nak makan nasi.. sudahnya nampak je bihun sup terus tukar.. heheh..



Sebenarnya tak tau nak share apa pulak ni.. rasa semalam ada benda nak taip tp disebabkan tak buh dalam draf dan kekangan masa.. langsung kelupaan.. uhuhu..



Irfan masa ni cam gegel kan.... ngan rambut gitu.. botak ditengah.. tp skrg dah ok.. cuma dahi jendul tu mewarisi omaknya.. hehe..




Nampak nau la kebuntuan n3.. keh keh 





K la..





Selamat Berhunjung Minggu Buat Semua.. 

^______^












10 Ulasan:

~aSHa~ said...

selamat dgr bajet ptg ni...mesti tak buntu dah lepas tu

ieda said...

buntu2 pun x per dikk
say hello punn jadilah
ada gak entry kann huhuhu

♥cikmOt♥ said...

meh kita bajet apa yang bakal dibentangkan...hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat berhujung minggu jugak akak...

** Sal dah wat blog baru... ada kelapangan jengah2 la ye... hehe

http://wanitake71.blogspot.com/

zh-ena said...

di tambah plak hujung rambutnya mcm kerinting skit2

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bihun sup pun sedap juga tu..

Comel irfan time nih..^_^

ibundo said...

kita baru makan bihun sup tuk dinner..
selamat hujung minggu ena

NzA said...

trkdg buntu juga kalau xde idea....

umialya said...

selamat berhujung minggu ena

~izan~ said...

ye lah,nampak gegel. akak wordless smpai jumaat yer hehe..

izan pun jendol kak,dahi rezeki org kata hihi.ala2 dahi ct nurhaliza heheehe