Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 18 September 2011

B.O.S.A. N



Boring pulak rasanya pepetang gini.. nak buat apa yeh? Bila huby nak balik ni? hurmmm... tapi kalo huby balik pun takkan nak ajak dier kuor lagi.. dah la jauh jobnya minggu ni.. alahai... Esok dah start keje balik.. Malasnya.. tapi baju keje tak gosok lagi.. nak settle kan skrg pun... malas jugak.... haishhhhh..



14 Ulasan:

~izan~ said...

akak,meh sini meh berjalan sini..hehe... kami balik ampang pun kejap je last week kak sbb asben cuti kejap sgt..kalau tak,bley dtg umah akak beraya bagai (eh akak tak jemput,izan je tetiba sengal nak dtg huhu)

Ena said...

izan..

hehe.. akak ni suka juga kalo ada org nak datang beraya.. xceli ramai yg call nak datang beraya.. tp huby akak plak keje.. kalo yg dah biasa datang rasanya huby akak pun tak kisah.. tp kalo yg akak baru2 nak kenal tu akak lebih selesa kalo huby akak ada sekali.. bukan apa.. senang, kedua2 belah pihak senang nak menyembang.. akak ni penyegan sikit.. ringan mulut dengan sesama perempuan.. tp kalo ngan lelaki akak ni malu sikit.. hihihi.. susah kan bila asben tak de umah..

InsyaAllah.. ada rezeki kita jumpa yeh.. akak ni ok je.. sbb memg selalu ada umah.. jd masalah bila asben akak yg selalu tak de umah.. nak wat camne kan.. kejenye gitu..


izan pun dah ada no. akak kan.. blh caling2 nanti kalo balik Ampang.. mana tau kan..rezeki time tu asben akak ada umah.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah Ena..bohsan bila time weekend ni duk umah..hubby keja..start esok baru dpt cuti seminggu..

ieda said...

alooor sok kerja kan dik .. akak nie baru sampai dari kg .. maleh x leh cakap lahh semua gosok2 baju postpone pagi2 esok .. mlm nie lepas winduu ngan blog dulu :)

mzhany said...

ena, hany pun kemalasan nak iron baju hadeihhhh

Rashid said...

haha!! sama kita rupanya .. boringnya!!

mamalieyna said...

alahai bosan ke semalam..kita berjln ke kijenye..sesi memenuhkan perut smpai tak larat nk jln lg..

today kerja cam lain mcm je mood..huu~

morning ena~

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun bosan gak, cuti kali ni tak kemana, melepak kat umah, hujan pulak sekrg ni kat sini

NM02 said...

semlm ujan lebat... tak pegi maner2 pun

~aSHa~ said...

asha ni pun tgh bosan duk dlm pantang...ehehehehhehee

tapi tak la bosan sgt..ngantuk tu byk gak...

Amy Syaquena said...

memang haro birng sedunia kot huhu..

http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

eB ezrin said...

ngantok, hu3

MrS. F!zA said...

huhuhu sedih nk tggu esok...1st time nk tggl hubby ngan anak..huwaaaaaa

NzA said...

ada masa kita rasa xde mood je...