Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 16 September 2011

Bila Cuti... Jalan Raya Yang Paling Kesian Kan!



Apa tak nye? Jammed sana sini.. 


Dah sampai umah ker korang? hehehhe.. 
Yerla.. ater arini undangan open house sana sini kan.. sampai la ari ahad ni. kalau ikutkan open house sesaje la.. tp cam dalam entry semalam.. esok & lusa, huby mula sibuk ngan keje2 dier.. tapi katanya esok, sebelum asar boleh la penuhi undangan yg mana terdekat.. sbb lepas tu dah tak blh dah.. Hurmmm.. tak pe.. la.. satu pun satu la bang.. janji ada juga yg kita dapat penuhi..  


Sepatutnya ada Ipar duai nak datang umah lepas maghrib tadi.. tp kami tuan umah lepas isyak baru sampai umah..camner mereka tu nak datang? alahai.. sian je.. tak pe la yop!.. esok2 masih ada kan.. Tuan Besor tak de.. Puan Besor kan ada.. ehehhehe.. itu pun kalo huby tak kisah lerrr... ^_^ kalau tak.. kena la tunggu sampai Tuan Besor ada dirumah kan... heeeee..


Open House sana sini tu yang buatkan jalan makin sesak kan! masa abis kat situ jekk.. cam tadi.. alahaiiiiiiii!!..







4 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ktorg ni pun baru balik dari open haouse..Huby lily ni plak..time raya x dpt cuti..dh bbrp minggu raya barulah ni dpt cuti seminggu..dptlah penuhi undangan open House.. ^_^

NzA said...

jam di bandar raya brmula selepas raya.....

~izan~ said...

seronok tu kak,pegi open house tak payah nak masak2 sgt hehe...

eMMe said...

Ena, tau dah...jalan mesti jem, tu yg dok umah je ari ni, coz nak kurangkan kesesakan lalu lintas, cewah, effect ke? hehehehehe..kalo stakat sebijik dua kereta je, huhuuu....