Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 24 August 2011

Wacana Yang Dinanti2..




Sat g nak g Wacana.. 
Arini penceramahnya adalah Dato' Dr. Fadhilah Kamsah... mesti best kan.. tengok pada list ramai betul yg nak p ceramah arini.. korang nak join sekali? Jom.. jom.. ^____^



p/s: Malam tadi dah start packing sikit2.. hehe.. xcited ker? hahah.. sebenarnya tak jugak, cuma tak nak kalut bila nak gerak malam 27 tu nanti.. huhu.. lewat plak balik kali ni.. senang sikit siapkan awal2, harap2 takde la yg tertingggal.. hurmm.. baju raya ku belum sampai lagi ni.. sob sob.. 







13 Ulasan:

~izan~ said...

best tu ada dato' fadilah kamsah tu..tak ngantuk tu hehe...

baju akak tak smpai lagi ek? izan punya brg yg guna poslaju last week pun xsmpai lg :(

harap2 baju akak smpai la hari ni ke...

Ietams said...

mesti best ceramah tu..
selamat hari raya.. cepat betul packing baju.
pandu cermat jiwa selamat yer..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya...eida paling suka dengar ceramah dari dato' dr fadhilah kamsah nie....anjakan pradigma kat oasis tue...semua la..best2 belaka..

ak yuyunz said...

huhuhu confirm best!!

~Siti Hajar~ said...

wah dah packing nk blk kg...bestnyer!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sure tak ngantuk tu..best jer tgk Dato Dr. Fadhilah Kamsah berceramah..

Bestnye nk blk KG..^_^

NM02 said...

ari tu pun dia ada dtg opis bagi ceramah. tp ai pulak coti masa tu.. mencik!




eh, awal mengemas kain baju. mmg xcited tu... hehhehe

lieyalatif said...

bestnye dato fadzilah kamsah tu....suke gak kalo die yg beceramah...lawak n tak jemu....pastu suke telek org...dulu lieya penah kene...die tgk sifat kite melalui tarikh lahir...mmg betol tuu die teka heheeheh

Nida said...

bestnya.. dulu sekali pernah dengar Dr. bagi ceramah motivasi pada kami..

p/s: Ena nanti ambil kad raya dalam blog akak ek

Fieza79 said...

dah prepare semua nya ye..ready dh la ni tgu masa je la kan ena...

kfieza pun walau rumah mak jauh nya sekangkang kera je..dh siap packing baju2 raya letak sebelah takut tertinggal...

eMMe said...

Ena, saya balik 26 malam, lepas berbuka...Hati2 di jalan raya, pasal baju raya Ena tu, rasanya, better beli yg ready made Ena, ade back up...in case, kalo baju Ena tak sampai lagik, tadi dgr radio, cam2 la perangai tailor, risau gak tolong risau utk Ena ni...

Adlina Husaini said...

apa cer ngan wacana? kongsi la ngan ina ^_^

umialya said...

smpt ke ena baju raya..? akakpn tumpang risau daa ni