Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 23 August 2011

Malas Nak Buh Tajuk.. Blh???



Mood nak kijer dah terbang melayang ni.. eh! tapi mcm tau2 jekk sbb kijer2 seme dah settle dah.. sampai tak tau dah nak wat mende lagik.. nak wat n3 pun dok pk pk.. nak wat entry mende la plak ni.. hehehe.. yerla.. mood ni kan kejap datang kejap pergi.. skrg dia datang tp tak tau plak nak apdet pasai apa.. 



Tinggggggggggg.... baru tingat pasal semalam ada Majlis Berbuka Puasa KPKK.. tp sayangnya gambo tak la snap beria.. snap gitu gitu jekkk.. gambo sendiri pun sekeping pun tak de.. lupa betoi la.. haishhhh.. 



Moh layan gambo sekeping dua keping tiga keping.. ;P


 tak yah tulis lagi kat mana tempatnya.. dah ada tu kan.. hehe

 saje je amik meja yg masih belum terisi hidangan.. kan lapor kang.. ngee..


 masa ni seme yg ada hanya petugas2 bg Majlis ni.. jemputan lom sampai..


 eh! tetiba je dah penuh.. hik hik hik..


 
Antara teman2 opis yg duk semeja ngan makcik.. amik gambo pun tak cakap ngan dorang masa ni.. dah amik baru tunjuk.. heheh..



Tu ajelah gambo nye.. jangan di cari mane gambo tuan umah.. dah ditulis kat atas nun.. lupa nak snap.. uhuhuhu.. 



Majlis yg sederhana tapi meriah.. bagi meraikan anak2 yatim, ibu tunggal dan kakitangan KPKK bersama Ybhg Menteri. Gambo2 dorang pun tak de kan.. alahai... ish ish ish.. 



Sian kat huby.. semalam pestime buka poser berdua je ngan si kakak.. nasib baik ada kakak kan.. ada gak peneman dikala berbuka.. tak pe.. tak pe.. arini.. kita buka poser sesama mcm biasa.. ^_*


Tahniah buat kak Aidiena merangkap jiran kami ygt elah selamat melahirkan baby nya semalam.. bila plak turn kami ni gamaknya??







18 Ulasan:

Chik Att said...

tahun ni ... tolak semua jemputan berbuka.. kesian kat anak2 ..

LYAfrina said...

ena.malas nak buh tajuk pon..dah jadi satu tajuk tu..hehehe :-)

NM02 said...

kite tak pegi pun jamuan buka pose opis kite thn ni... sbb blk kg hubby

huhuhu

ak yuyunz said...

ehem ehem.. bila tu ena huhuhu.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah dpt berbuka ngan anak2 yatim & ibu tunggal..nmpk meriah je tu..

eMMe said...

Meriahnya...adik saya pun keje KPKK...

~Siti Hajar~ said...

Wah! k.ena berbuka dgn menteri tuh...hehe

skrg ni klu ada jemputan mmg tpaksa tolak sbb anak2 bpuasa & hubby jarang berbuka sesama, kesian anak2 plk nti...huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

wah dapat jemputan berbuka bestnya...eida nie xmerasa la kot gamaknya...cuba akak jemput eida berbuka ngan akak lak..kekekek :P

lieyalatif said...

bestnye ena....ade gak jamuan buka puase kan....kat opis liey ani nan adooo...mencik ajek wakkaakak...tgu jamuan raye jek laa gamaknyer....huhuhu

ieda said...

ahahhaha kan dikk adakalanya kita tercari2 bahan nak update .. bila x ambil pic tuu mcm rasa rugi .. ada sikit2 pun jadilah ekekek sampai ena x der idea nak letak tajuk ..

akak dikkk kdg2tuu main letak je tajuk ada sikit2 kaitan jadilah ekekke :)

hermm berbuka di luar nie best tapi kesian kat pasangan kita lahh makan sorang2 @ dgn anak2 .. ada masanya x sampai ati nak tinggalkan mereka kan :)

mamawana said...

Seronok kan berbuka kat luar...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy plak dh malas nak update. mood nak bercuti je ader huhuhuh

camat ari rayer mek na

eB ezrin said...

boley, janji citer ader ;p

Fieza79 said...

adoi la kfieza smpai tk menang tgn setel kan keje2 kat opis ni...makin hari makin menimbun permohonan pinjaman...huuu

sekali sekali berbuka kat luar sesama teman opis best tapi yg tk best nya bila kena tgl kan huby dgn anak2..tak sanggup...kalo blh nak ngelat je hehee...

NzA said...

meriah gitu....nasib baik xde gambo makanan...tgh lapo nie....

MrS. F!zA said...

weee..meriahnya kalo bukak posa ramai2 mcm ni..eh akk kt kementerian penerengan?kwn kita dlu kt sna gak skrg dh pindah msuk sni 3 thn dh..dlu dia kt bhgn kewgn

Lady Salwa said...

sayang la gambar tuan rumah tak ada... hehe

**kalau masih kat KPKK leh join nih... :)

~izan~ said...

mkn free ye kak..best2 hehe..

akak ni tak bertajuk pun taip gak kat tajuk tu hihi