Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 9 August 2011

Kursus aka hanimun Part 2


wat per tetengah hari ni? meh la layan mata lagikk.. sementara puan belog ni ada mood rajin nak up citer basi masa p kurus (jalan2) aritu..

 Ni kat Jeti Pekan Rabu utk Island Hoping.. lalala..


sebelum tu.. posing dulu..
nampak tak pakai t-shirt tp ngan suar slack... akakakkaka.. hurm.. sebenarnya terlupa bw jeans.. semua suor adalah slack semata.. pastu selipar pun tak bawah.. ingat nak beli tapi tak jumpa2 yg berkenan dihati.. tu yg taram jugak pakai wedges tu.. uuhuhuhu..  sadis tol!

dan lagi.. hehe


Jom mulakan perjalanan ke Eagles Feeding.. eh! sebelum tu ke pulau.. pulau apa ek? nape lupa ni?? adeihhh adeihh.. dan memg tak snap pic pun kat situ.. sbb seme tengok jer dari dalam bot.. masing2 tak nak turun sbb hujan renyai2 tetiba.. makanya perjalan diteruskan ke Eagles Feeding.. Jom..


sampai basah lantai lam bot ni.. kuat tol ombak time ni.. uhuhu..


Banyak tol lang kat sini..


ok cukup la yeh.. sbb ??


 kita nak ke sini plak..

Nampak tak???

sebelum tu kami ada gak jengah2 kat Pulau Singa Besar.. Dulu, sy pernah g situ tp skrg dah tak dibuka lg utk pelawat sbb hidupan disitu dah tak dekk.. makanya kami terus ke.. 

Tasik Dayang Bunting..

Meke ni yg sambut kami.. uhuhu.. tp comel je kan!

puan belog lagi.. :P

mendaki..


sikit lagi.. dah nak sampai dah...


sampai sudah..
posing sikit2.. tetiba rasa tinggi plak tengok pic ni.. hihihi..


kami team yg last masa ni.. dah senja..



rasami gak yg amik peluang mandi manda.. kami tengok je lah.. sbb tak wat baju xtra pun.. cuma terkilan skit time ni sbb lens tele huby tertinggal kat otel plak.. erm.. 


k la.. stop dulu.. sbb tenet cam ngok ngek sikit.. banyak pic tak leh masuk.. loading lama sangat.. so, mana yg ada ni je la dulu.. yg lain.. lain masa & waktu lah tayangan nampaknya.. huhu..


sambungan dari entry INI
yg tak abis2 ngan citer basi.. :P..


18 Ulasan:

lieyalatif said...

cantek2 gambar...puas tgk.....ena pun cantek...slimmelim you...mcm anak dare.....heheeheheeh....

seronok kalo hubby pandai amik gambar nie.....syok kite dok posing2 eheheeheh...

eB ezrin said...

mmg cute monkey tuh... tapi ena lagi comel la... (",)

Izan Ishak said...

bestnyaaa ena...izan ntah bila nak sampai sana...

gambar sume super gojessss!!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya kak...eida teringin nak g langkawi..dulu pegi balik hari..xsempat nak jalan2....

LYAfrina said...

bestnyer.. pic semua cantik2 sgt..esspecially pic 1st tu..sgt cantikkkk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 semua gmbr..
rindunye tmpt2 ni..
time blajar dulu pernah pegi pulau dayang bunting tu..ntahlah bila lg dpt pegi sana..

~Siti Hajar~ said...

mmg ternanti2 sambungan citer hanimun.. eh! kursus nih...hehe

k.ena pakai apa pun comey...

ieda said...

cantik2 lah pic nie dikk kagum tul akak nie ... eiiiii bilelahhh leh pegang lumix :)

eMMe said...

bestnye posing sakan Ena kat Langkawi...dah gaya model dah me tgk, hehehee...

pst: mE pun ade citer....tapi....mood mengarang ke laut! huhuhu..tempek gambar je la, huhuhu...

NM02 said...

teringat kenangan langkawi ngan wahida

MrS. F!zA said...

k.ena nmpk selim lahhhhhhh.... hihihihi..

k.ena, trgt plk fiza msa gi camping wilderness msa bljr dlu..trainer adlh omputih..mmg kitorg tido dr pulau ke pulau..smggu tk mndi..tgk gmbr last tu tetiba trgt..hihihi siap kena terbalik kayak pstu trus tggelam tk timbul2..mencikkk..mujur ada abg yg naik sekali tu tlg tolak naik..hahaha

rynas said...

cutelah Ena...

ak yuyunz said...

best giler ena kursus stok mcm ni.. yun pn naaakkk..

~izan~ said...

akak,akak sgt cantik n comelll..suka tgk akak..dan gmbr2 ni semua cantik tau.terutama gmbr memula tu..suka izan tgk awan2 tu...

ana said...

kursus apakah ini...meriah sungguh!

Lady salwa said...

cantik2 gambar yg diambil...

**lama tak singgah sini rasanya...

wahida said...

masa nak turun gi tasik dayang bunting mmg best, tapi bila nak naik, azab giler..kehkeh...

monyet kat tasik dayang bunting tu notti kan? hehe...

Nur Hawa Mohd Zin said...

cantik pic2 akak ni...