Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 1 August 2011

Citer Masa Pi PD Aritu...



Hai..


Ada yg p lunch ker? ekekekekkeke....


Sebelum jam 1 td.. punyer la mata ni ngantuks.. tp bila nak lelap mata tak jugak lenanya.. so check la lam draf.. kot2 ada citer leh share arini.. kena plak ngan mood puan belog yg merudum skt lately ni kan! ker makin parah?? adeihh.. harap ok la pasni.. bukan apa.. malas nak mengarang.. hrmm..


Ni pun tak rasa malas gak nak bebel..tp bebel je la..sambil buh gambo2 masa p family day opis huby aritu.. cam kat n2 NIE.. tp gambo ngan dorang sampai la ni sy tak amik2 ngan huby.. malehhhh!!.. yg ada ni sbb ada lam hp cam ayam sy tu.. so layan gambo je lah.. ;P

kami bermalam kat Apartment sekitar Teluk Kemang.. time ni si kakak ngah wat projek dier..

tu la projek dier.. ngeh ngeh..

Ops!... 
Ini budak cam anak dugong plk.. hik hik hik.. terpaksa la di sensored kan gambo tu yeh.. dak irfan baru kuar bilik air.. abis basah baju.. sekli bila nak tukar rupanya beg baju huby baru p amik lam kete time ni.. kui kui kui.. 

Exceli ni la tempat yg dikatakan "misteri nusantara" tu.. aritu sy ada cakap nak citer kan.. tp cam malas plak nak tulis citer.. Yg pasti lepas huby baru sampai ngan beg baju, terus kami siap2 nak check out.. tak sanggup nak bermalam kat situ.. huhu..

Memula ingat nak balik terus, tp kawan2 huby suh tukar bilik.. memula kami dah mintak tukar tp tak de bilik kosong.. sebenarnya bilik kosong banyak tp dah ada pemilik.. Mungkin dorang tak duk situ.. dtg time nak bercuti je kot.. hrmmm.. last sekali ada la 1 apartment dan kami stay jugak la.. kat situ ok.. tak la rasa cam yg kat atas tu.. tp yg kami menginap tu sy tak snap plak gambarnya sbb sampai kejap kami kuar balik p makan kat bilik kawan opis huby sambil lepaking kat situ.. Acara dah abis dah.. half day jekk.. tp saje je huby nak nginap 1 malam.. sekali gitu plak jadinya..


Ni.. 2 badik yg kejap baik, kejap bercakaran.. heheh.. kat teluk kemang lagik.. layan gambo sebelum balik.. tak dapat layan slr.. layan ngan hp pun jadilah..


3 beranak.. ok jugak bila slr kehabisan bateri sbb baru ada gambo huby.. heheh.. yerlahh.. kalo tak manjang dier dok snap gambo kami jekk..


lagi.. 

k tu je gambonya.. :D
gambo sy tak de plak time ni.. tak pe.. kasi chance kat huby ngan anak2 plak.. heheh


Cantik tau cuaca time ni.. sayang plak gambo ngan si godang tak de.. tp boleh la kan dari tak de langsung.. 


Korang dah ada plan ke nak masak per petang ni? sy tak tau lg.. ntah2 beli je kot kat cafe opis ni.. ;P






22 Ulasan:

health-beauty-slimming said...

comel nye anak u yg gurl tu,org nye cantik,mesti namenye pun sedap gak kan

Izan Ishak said...

ena, seram plak izan ena kata ada kisah misteri nusantara tu...

yelah...mana gmbar ena ni?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm seram jer misteri nusantara tu Ena..napa x citer..
Comel jer dua beradik ni.. ^_^

.::Lynn::. said...

nak masak lemak cili padi ayam.. harap² ada stok santan kat kedai..
selamat berpuasa

eMMe said...

Ena, bile kite masuk blog Ena kan, kuar pop up window Authentication Required. kene isi ke? Takot lak nak masukan pape, mE clik cancel je, takpe ke?

Selamat Berbuka Puasa Ena dan famili...

~Siti Hajar~ said...

apa citer misteri nusantara tu? citer la k.ena...huhu

Cantik Anis bergaun merah mcm dah besar je, xnmpk cam br 6 thn...

mamalieyna said...

alaa nape tak citer misteri nusantara tu..hee~ mesti seram kan..ngee//


selamat berpuasa ena..slmt berbuka juge.. ^_^

ak yuyunz said...

misteri nusantara?? aiyokk..

rynas said...

ohh yer ker?? ada ekk misteri nusantara kat situ..kalau saya dh angkat kaki dah hehhehe

NzA said...

ce cite....apa yg misteri tu...suspen jerrrr!!!!!

pagi2 ni dok fikir gak nk masak apa la ptg nie....

Nida said...

misteri??? meh la share Ena, mana tau kisah tu boleh dijadikan filem...

norhaizan said...

cantik la kak ngah..dh besar dh dia..lama dh tak jenggah kat teratak ni...rindu...

berhantu eh kat bilik tu kak ena..ceciter2..huhuhu

MrS. F!zA said...

selamat berposa k.ena.. eh nk gak tahu apa citer misteri tu k.ena..

Dilla Ady said...

tertanye2 la ena ape agaknye misteri nusantara tu agaknye..

dan gambar2 bertiga ni nape ye diblurkan? kakak anis seksi sgt ke ena?

lieyalatif said...

seronok jalan2 yeak...comel anak2 ena ni..suke tgk....cute.....ye laa ena ape cite seram tu...nak gak tau...moh laa share cite...excited lagi suspen nie huhuhuhu

LYAfrina said...

misteri????

~aSHa~ said...

ermmm ada misteri??? nak gi baca kat entry sblm tu la....ada tak cite situ?


------------------
masak apa yg ada di rumah je ni kang...eheheheheh mals nak gi bazar plak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bakpe gambor skirt anis blur2 gitu? ngeeeeeee

Ena said...

rose & hajar,

hehe..

terselak dek angin.. maklum la dok tepi pantai kan.. tu yg kena sensored kan.. memg la keciklagi.. tp cam segan plak bila gambo gitu.. huhu..

wahida said...

ala, napa tak citer....citer la...

~izan~ said...

uishh bab2 hotel n resort yg misteri nusantara ni yg seram sket ni..cepat2 citer nk tahu gak..izan dh la selalu ikut asben projek darat dok hotel lama2 huhu..

ieda said...

dikk miss uuu
mcm dah lama x mai sini lahh huhuhu akak nie x sempat sokmo dikkk sowiii !


waaahhh nie citer sblm pose nie .. ape yg misteri tuu ??? :)