Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 15 August 2011

Entry Asal Boleh.. :P


Ramadhan ke 15 sudah kan.. hrm.. jap sungguh  masa berlalu.. tp tak tau la.. naperla mood mengarang ni ke laut sentiasa.. uwaaaaaaaa... 


Ni pun jenuh suh tangan ni mengetip... tp kije xceli memg banyak.. ni tengah sakit paler ngah wat bujet.. adeiii.. tp tetap la ku singgah umah kawan2 walaupun tak semua sbb mata ni kena gak jengah ke sini.. kang hang sama ngan PC ni.. kui  kui kui.. yerla.. mana larat nak nagdap pc sesaje kan.. tu pun kejap angguk.. kejap geleng.. adeihhh la.. nak mengeteh bulan poser.. makanya cuci la mata kat umah korang yg dah mcm2 n3 kuar.. hihihi.. bagus la korang ni.. sy jekk yg mengetip pun ntah apa2.. uhuhu.. 


K la.. got to go.. dah ada yg dok jeling menjeling.. tak beshhh kan!!!! apa nak buat.. diriku ini hanya kuli sajok.. walau ada masanya keje2 ku sudah abis ku bereskan.. tetap ada yg tak puas hati.. ops!! terluah la plak.. hihihi.. 


Daaaaaaa..



Alhamdulillah.. walaupun sikit bonusnya.. dapat gak la top up kat mana2 kan.. Macehhhhh PM.. walaupun kompem PM takkan pernah nak baca or singgah ke sini.. agagagaggaga..



21 Ulasan:

Pepel BoNda AmaNi said...

yeyeyeye dapat bonus..bestnya raya...

eB ezrin said...

d dpt ker? akmi blom lg la hu3

~Siti Hajar~ said...

syukur pd kurniaan rezekinyer...

Jarang k.ena update skrg ni, jgn la sllu...

SiTi said...

salam k.ena....sja jer nak menyapa akk setelah lama x bertegur sapa =)

~izan~ said...

ha ada pun akak update..

izan hari2 dtg kak blog akak..tu yg ada je kat kotak jerit akak hihi

NzA said...

utamakan yg pnting dulu ena...akak pn skrg curi2 masa update...b4 g terawih n b4 kejut family brsahur.....

umialya said...

dpt bonus daa ke?? x p checkpun!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun mcm tu ena..susah sungguh k mengarang..taip sikit pastu padam..hehe..

dh dpt bonus eh..Alhamdulillah..rejeki.. ;)

mamalieyna said...

Alhamdulillah ada bonusnya..kami non ado..hu~

alahai..mood takde eh, ditmbh pulak ada org pandang2 sinis eh, lglah malas jdnya kan..hu~

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak duit raya kak...hehehe...

rynas said...

yer syukurlahkan drp tak ada...

mawar_berduri said...

yeah...bonus sikit pun rezeki .....kalau tak dapat langsung kan padan muka kita :P:P

MrS. F!zA said...

kak ena, apa plan utk bonus raya tu??hihihi

Lelord said...

nak duit raya bleh hehhee

LYAfrina said...

cpt cari aura ena.. xpela slow2.. kalo ada y jeling2..ena jelingla semula .. hehehe

ieda said...

manusia x pernah puas .. akak kat sini mcm tu jugak ena ..
setiap entry kita dia cakap kita x der kerja .. asal lakkk x kan nak beritahu setiap entry autopublish atau telah di draff huhuhu

pedulikan janji kita tahu apa yg kita buat ! :)

norhaizan said...

best la kak ena..org gomen dpt bonus...boleh beraya sakan tahun ni..tp org keja swasta tak dapat pape..wuwuwu..cuma pay out date tu di awalkan sket..

Ietams said...

sudah kayye!..

lieyalatif said...

tu le...semakin meriah aura raye kan ena...lagi plak lagu2 raye dah berkemundang....lagi laa seronok...tak sabar nak lik kg....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah..leh guna utk renew roadtax kete..uwaa cam tahu2 je den nak dapat bonus! uhuhuhu

Dilla Ady said...

jeles kite tak dpt bonus pape pun...huhuhu