Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 11 August 2011

^_____________________^



Salam Semua.. 


Dua hari ni (start semalam) kita tak de kat opis.. ada kat kursus. So, maaf la kurang la sikit blogwalking.. uhuhu.. kalo rajin or ada kelapangan ada la kita ziarah.. 


K la.. have a nice day sumer..
^________________^




x abis2 tanyang gambo p Langkawi.. :P







23 Ulasan:

MrS. F!zA said...

ok kakak..selamat berkursus! cantikkkkk baju dan tuan blog :)

ak yuyunz said...

haha.. langkawi mmg memories btol!

Ietams said...

cantik!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

slmt berkursus ena..
Cantiknye gmbr tu..

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat berkursus.
errmm cantiknya baju ena

eMMe said...

Ena, i berkenan kat baju u la..kat u i dah lame berkenan, heeee...cantek la....muahs!

~Siti Hajar~ said...

Nice pic!

Have a nice day k.ena..

Dilla Ady said...

wahhh..cantiknye baju dieeee.....tuan nye pun cantek jugakkk...

~izan~ said...

baju akak cantik,akak pun cantik,gambar pun cantik.semua cantik..

err akak dok kat area tesco ampang tu ke kak?

Ena said...

Mrs Fiza,

Alahai.. baju murah2 je tu..
anw, thanks.. :)


Ak YuYunz;
tu la pasal.. tp bila ke sana memori tu ena tercari2 la yun kat mana? sbb totally dah berubah.. uhuhuhu..


Ietams..
Thanks..



Lily,
Thanks.. :) dah balik dah ni.. hehe

Ena said...

Mamasyaza & emme,
Thanks.. biasa je baju tu sebenarnya.. :)



Siti HAjar
Thanks..


Dilla Ady..
Thanks jugak.. Tuan punyer baju tu biasa2 aje...


Izan,
Thanks..
tak dekat sangat tp x jauh sangat dari Tesco tu.. nanti kalo ke sini blh la jumpa kat Tesco tu pon blh je.. hihihi..

~izan~ said...

nnt akak email izan no tel akak kat email izan ni tau : izanygcute@gmail.com

sbb izan mmg selalu sgt ke tesco tu kalau balik ampang hehe...bley jumpa akak yg cantik ni =)

ieda said...

take care dik ..
will miss u :)

Mama Hanim said...

slmt berkursus ena.. happy weekend.

Ardini Humaira said...

selamat ber-kursus kak :D

eB ezrin said...

uish canteknyer, mmg terbaek :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak dah jadi model bumi lang ni ke? heheh

umialya said...

comel g2

~aSHa~ said...

selamat berkursus

wahida said...

selamat berkursus..

kursus kat mana lak kali ni?

Pepel BoNda AmaNi said...

xpa la kak...tayang gambar langkawi bagi semangat skit eida nak g langkawi...

mawar_berduri said...

bestnya langkawi :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah cam model mu ni mek na..eheheh model kepok lekor..boley? agagaga gurau jep!