Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 13 July 2011

Wordless wednessday?? Tak Kot!!


Heheh..
Ada plak tajuk gitu kan.. hehe


Tp wordnya memg kureng la sikit.. so, bior gambo je la yg bercerita..


Jom layan bbrp keping hasil dari hp cap ayam..


Yeayyy!!!


yeay jugakkk!! 
kakak lg ringan dari si adik.. blh jekk naik gini.. 


beria benor plak omak gelak time ni.. gelakkan si kakak yg nyenap!.. ok jugak hasil kakak amik gambo.. cuma kelakor benor time dier nak snap tu.. kejap ke depan kejap ke belakang.. ngalahkan photographer si abahnye plak... hehehh!!
Tp gambo ni nampak ai cam besar jekk kan.. padahal?? alahai...



&




haaaaaaaaa... baru betul!.. hihi..


Ni gambo masa p PD aritu (9 & 10.07.2011).. tp n3 ni pic adalah after check out, kami jalan2 amik angin dulu kat Teluk Kemang.. eh! memg kami kat Teluk Kemang pun sebelumnya.. bukan kat PD.. huhu.. 

Ada kisah seram.. nanti ada masa di lain n3 sy citer yeh!.. skrg tak sempat la.. Ni pun gambo dari hp cap ayam sy jekk.. tu yg gambo gitu2 jek.. si "godang" huby kehabisan bateri plak, terlupa nak charge malamnya.. gara2 seme pakat tido awal sbb ada misteri nusantara.. wuwu..


Gambo masa Family Day opis huby tu next n3 jugak sbb lom amik lg dari si "godang" tu.. hrmmmm..




24 Ulasan:

MrS. F!zA said...

apa yg misteri tu k.ena??ngeri lak aihh..

eh gmbr dr henpon pon cantik je..akk edit guna software ape?

Ena said...

Mrs. Fiza,

cantik?
ekekeke.. kelakar la fiza ni..
cam kelabu asap jekk.. hehe.. akak guna photoscape jek.. huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer gmbr Ena gelak tu..Pandai kakak amik gmbr ya.. ;)

Apa yg misteri tu Ena..X sabar nk tau.. ^_^

ana said...

ni bkn n3 wordless ni..hehehehe
wah bercuti ker? best2...

ieda said...

ahahha dik .. pic candid tuu ok .. susah nak jumpe kan pic2 candid nie ekekek :)

LYAfrina said...

gelak sakan tu :-)

ena...lya masuk keje dulupg ni..xtau la nk g x ke spital ni... ada masa 2 jam lg..mesti smpai spital b4 kul 10 am.. sbb dia nk masuk ubt dulu nk suh retina mata mgembang dlm msa 1 jam..ermm..sakit x?? kalo x pegi arini..nk postpone lps raya la..x larat... next week... g spital kuantan plok..

ermmm... byk mgeluh ni x elokkan..tp nok wk guane

Nur_Ied@ said...

salam....nk tumpg komen;
ok ape pic tu...canteks jer tgok!
mis3???

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Oh ya Ena..Fm Dh sampai dh..maaf lambat bgtau..suka sgt2..comel..Thx Ya..^_^

mamalieyna said...

waa pandai si kakak...sweet je pic tu... ^_^

kisah seram apakah?..suspennye..hee~

MrS. F!zA said...

jawap balik..alah k.ena cantiklah tu wp gambar henpon..siap edit kasi lawa lg tu..biasa nengok gambar henpon kelabu, blur, kurang color kan.. hahahaha ni kira cantikah compare gmbr asal henpon.. * eh ntah2 gambar henpon akk mmg cantik dah..hikhik

Diana @ bilakukatacinta said...

slm sis....heehe..so the loving famili..sngat suke..nak mcm tuh jugak nt

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

antu kak limah mai bilik ka?

wahida said...

wah...pandai la kakak amek gambar...mesti comel masa kakak sekejap ke depan sekejap ke belakang utk amek gambar..hehe...

cepat hapdet pasal kisah misteri tu...

Nur Hawa Mohd Zin said...

alalal....happy family...semoga bahagia selalu kak..jeles akak kecik..hehe

lieyalatif said...

comel...sume gambar comel2.....gambar ena tegelak2 tu comel....so sweet!!!!.....

hp cam ayam pun, tapi gambarnye cun tau ena.....

Izan Ishak said...

pandainya kakak nyenap gmbr umi ngan abah tu...loving kapel gitu...

tak sabar pulak nak tau kisah misteri nusantara ena tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

sweet jek gambar yg akak ketawa tu... :)

Fieza79 said...

la ingat kan pic kat langkawi...

pic guna hp pun cntik bangat la ena...ena sebenar nya edit gambar pakai software ape? mcm dari dslr je pic tu..? share la huhuu...

ak yuyunz said...

erkk.. ancasa kah kt blkg tu..? hehehe..

Ummi Eisya&Amani said...

cun picas2 ni..ada cite seram..cepat la cite..hihi

~Siti Hajar~ said...

pandai kakak snap pic, centre je..blh jd photoghraper cam ayahnyer jgk nih..hehe

apa citer misteri tu k.ena, cepat la citer..

NzA said...

pndai kakak ambil gmbo....

misteri nusantara????

aiDieNa said...

Wah.. kakak ada bakat ganti abah dia.. hehehe.. Na.. aper misteri tue.. tak sabar nak tau nieh!

ejulz said...

amin. semoga dipermudahkan dan sihat selalu..