Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 8 July 2011

Tadi Kata Diam.. Skrg Nak Bebel Pulak.. Hehe..


DAH KUOR KER KORANG SEMUA...

OPSSS!! KAN DAH CAPS LOCK! ehehehehhe..


2 hari ni.. ( 2 hari pun kecoh.. ahahhah) sangat la kelam kabut wat kijer.. terkejar sana sini..  sampai naik ke kepala la stress nyer ni.. best kalo ada yg nak tolong picit2 paler & bahu.. ni yg teringat kat kakak opis lama ni.. sbb dulu ada 1 kakak ni.. memg pantang nampak ai pegang2 paler time wat kijer.. jap jer dier dtg tolong... skrg tak de dah... cakap (tak cakap pun.. just pici paler sendiri jekk.. uhuhu) ler camner berdenyutnye kepala ni.. memg tak kan ada saper yg nak nolong.. uhuhu.. eh! n3 cam mintak simpati jekkk.. ekekekke.. oh! idok ler begitu.. hanya meluah rasa sajekk.. yerlah.. awak sendiri pun tak de nye nak wat sesi mengurut di opis hour, masing2 pandai2 lah.. kan kan kan?? ;p..


Seyes, memg sangat banyak kijer rasanya 2 arini.. ni pun benti sbb tak de bos nak sign dah.. seme pakat kuor walaupun ada BERSIH sana sini kan... Haihhh!! scary jekkk.. Tak paham betul la kan..makin menjadi2 jekk mende2 gini skrg ni.. Apa nak jadi la ngan negara kita ni.. uhuhu.. dan kerana itu Sesi mencari adiah arini pun terpaksa di tangguhkan sbb jalan dah tutup sana sini.. tp nasib baik jugak la.. sbb kijer2 tu seme membuatkan hati tak keruan kalo terpaksa kuor cari adiah.. erm.. 


K la.. nak p cari apa yg blh diisi dek perut yg makin rancak mintak diisi ni.. paler pun makin ting tong.. berdenyut2 nye rasa tak koser nak menaip ke sini.. tp gigih jugak ai sbb esok dah cuti kan.. dan rasa lega kejap bila dapat bebel kat sini...


Andailah dapat meluahkan apa sebenarnya yg bermain di lubuk hati dan perasaan waktu ni... tapi?? apakan daya..





5 Ulasan:

umialya said...

Skrg ni camner keadaan skrg?, risau gak!!

mnta2 sok KL bersih dr "BERSIH".. kekalkan keamanan!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

macam2 rumors awe dengar...apa2 pun semoga semua selamat...

ke mana lunch hari ni kak?

wahida said...

negara dah aman tapi sibuk lah dorang tu nak huru harakan negara kita ni...adeh la...nyusahkan org betul!!

mamalieyna said...

tulah..esok n lusa perintah berkurung la nmpk gaya..dok umah jer..huu~ hope takde apa berlaku, en suami cek kena standby memandang nih..hu~

cam lama tak mengomen kt sini, eina pun dak jarang berBW skrg ni..aduhai..bz's..huu~

lain mcm je ending n3 ni ena, apa sebenarnya yg membelenggu tu..huu~ hope dpt disettlekan..take care~

ieda said...

x perlah dik .. akak paham ..bila dah kembali ok .. singgagh umah tau :)

oh harap semua akan selamat2 .. kita doakan bersama2 yee :)