Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 15 July 2011

Moga Urusan Kami Dipermudahkan



Salam Jumaat Semua..


Arini baru nak buat n3.. nak kena settle kan kijer2 dulu sbb esok kami nak balik kg dan amik cuti sampai selasa.. ikut hati nak amik cuti seminggu terus jekk.. yelah.. alang2 balik kg yg tak selalu dapat balik tu kan.. tp tak blh plak... tahun ni raya turn kat kg.. hoyeeeyyy!! so, kena spent cuti jugak kan walaupun cuti umum dah ada kan.. mana cukup kalo namanya cuti raya.. yer tak??


Xceli, hati tak senang walaupun penulisan ni mcm santai dan happy jekk.. hakikatnya tidak begitu.. tuan rumah dibelenggu kerisauan memikir insan tersayang yg sedang diuji dengab kesihatan yg kurang memuaskan lately.. tak bagi tahu anak2nya.. diam2 jek.. ye! sy faham.. gitu lah resmi ibu bapa yg tak mahu risaukan anak2 yg dok berjauhan darinya.. tp bila kami dapat tahu, masing2 susah hati.. InsyaAllah, walaupun jauh, kami adik beradik akan pulang melawat ayah dan keluarga di kg. Moga urusan kami dipermudahkan. 






20 Ulasan:

umialya said...

horeyyyyyyyyyy.. balik kg!!!!
mg selamat pgi n balik, amin

atty's said...

semoga ayahnya selalu sihat..

ak yuyunz said...

insyaAllah. semoga slmt semuanya ena..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Semoga dipermudahkan segala urusan...

**betul tu, kalau balik kampung rasa tak puas je kalau cuti sekejap2 je kan...

aiDieNa said...

Semoga segala urusanmu dipermudahkan.. dan yang disayang kembali pulih... :)

aTy _faRed~ said...

moga mereka cepat sembuh... dan semoge dipermudahkan segala urusan..amiinnn...:)

lieyalatif said...

wah bestnye ena nak balik kg...cutilame lak tu....mesti sonok due badek dpt balikkg tu...semoga selamat pergi dan balik yeak ena...hati2 dijalan raye...

~Siti Hajar~ said...

bestnyer nk balik kg, drive carefully yer..

Sga ayah & family k.ena sihat2 selalu..

ieda said...

aminnnn moga di permudahkan utk adik dan family .. hati2 balik kg ena .. dan akak doakan org tersayang sihat2 hendaknya ..aminnnnnnnnnnn

NzA said...

hati2 dijln raya n semoga slamat tiba...

semoga kedua org tua ena cpt sembuh n dibwh prlindungan Allah...amin...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Moga cepat sembuh..& dipermudahkan segala urusannye ye Ena..
Slmt Blk KG..moga slmt pergi & slmt kembali.. ^_^

Izan Ishak said...

moga semuanya dipermudahkan buat ena dan family...

MrS. F!zA said...

moga sihat la tkde apa2..eh ni entri hri jumaat..akk pon msih di kpg ni kn..

wahida said...

semoga segala urusan dipermudahkan...amin..

dan moga ur parent cepat sihat ye ena..

Nida said...

semoga segalanya selamat... dan berhati-hati ketika di dalam perjalanan.

eB ezrin said...

AMINNNNNNNNNN

Dilla Ady said...

sori ena..lame da tak jenguk sini..

harap sumenye berjalan lancar ye..aminnnn..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui...berita2 camnila tak sedap di dengor kan mek na..moga cepat sembuh&semuanye dipermudahkan..

**tahun ni raya kat kg somi je sbb dah sarat..sob2 rindu ganu

nazira said...

Semoga insan tersayang 2 cepat sembuh k.. Ibu bapa selalu cm 2.. lau sakit x nak beritahu anak2.. Bimbang anak2 risau..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Pepel BoNda AmaNi said...

semoga ayah akak cepat sembuh..sama2 kita doakan yang terbaik tuk ayah akak...