Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 11 July 2011

Mata Pun Sudah Bersih Dan Segar.. ^_*


Salam Semua..


Selamat Pagi.. Camner arini? segar bungar ke pagi ni? ke masih dihantui dengan suasana "bersih" yang sangatlah menakutkan ituw.. uhuhu.. walaupun kami tiada d KL pada ari kejadian.. tp tetap ikuti perkembangan dan terkena gak tempias skt pada hari semalam.. nasib baik kejap je.. sian bg yg terperangkap berjam2 di jalan.. apa nak di katakan lg kan.. Moga tak terjadi dah di masa2 akan datang.. sangat2 menyusahkan semua orang.. nak nak yg adakan majlis perkahwinan dan yg mencari rezeki di sekitarnya.. haihhh!!


Nak kata sy ni segar bugar pun tak jugak.. sleepy jugak walaupun sampai rumah dari PD leh dikatakan awal, sampai2 je ngemas apa yg patut sbb arini nak kijer ngan kain baju kakak nak sekolah ke mana.. rupanya tudung dier sy terlupa nak cuci sebelum gerak ke PD pg sabtu tu.. sempat la melipat kain  baju sket.. tp ada sebakul lg.. tak larat dah mata nak menahan nya lagi.. kena plak kehujanan je kita 2 hari ni kan.. sejuk rasa tak mau bangun dari pembaringan je rasanya.. heheh.. 


 K la.. dah ramai yg dah mula masuk punch card ni.. len kali kita sambung yeh!.. daaaaaa..





8 Ulasan:

umialya said...

akak pulak mula ngantuk, agaknya dia tuan dia cuti kot!!

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun cam malas aje nak g keje, relax2 kat umah lg best

MrS. F!zA said...

walaweh! gi PD ka?bestnya.. bilalah nk jalan2 tpi laut ni..ai takut laut..hahahaha

*xsbr tggu gambar dr the shooterz..ekeke

wahida said...

saya lak pening semcm je ni...huhu...rasa nak tdo jer...

Nur Hawa Mohd Zin said...

mata awe skunk dah nak makin tutup balik..heheh

eB ezrin said...

eB tgh lalok nih... penat hu3

LYAfrina said...

alamk..dh ptg baru smpai..

selamat ptg ena:-)

NzA said...

sungguh memenatkan...