Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 12 July 2011

Kursus Ker Hanimun?? ^____* (Part 1)




Arini nak mulakan sesi bercerita sambil mencuci mata.. tp citer sikit2 jek la yeh citernyer.. masa terhad la skrg ni.. tu yg dok tempek gambo sesaje tuh.. 


Aritu, 23.06.2011, khamis malam Jumaat, kami memulakan perjalanan ke Langkawi pd jam 12.15 mlm.. eh! dah lari tarikh tu.. dah masuk 24.06.2011.. ekekekekke..  dengan menaiki bas sajok! sbb?? jimat kos!! ramai tu.. sbb p pun 2 buah bas..

 ni salah 1 bas, dan time ni dah sampai pun kat Jeti Kuala Perlis.. 

 haa.. cam tertulis kat situ.. nak lagi terang???

 ni haaaaaaaaaa... heheh..




sepatutnya ferri bertolak jam 9.00 tp delay sampai jam 10.00.. adeihhhh!! tp tak pe.. leh la chamworing dulu.. ngeeeeeeeee.. ramai lg.. tp pic yg ado hanya yg ni.. ;p


Yeayyyyy!! dah sampai.. tp tak amik pun gambo masa kat jeti kuah tu.. nonong je memasing serang bas yg sedia menanti kami kat jeti point tu..


ni lah tempat penginapan kami.. Institut Pengurusan Peladang

Ni lah juga bilik beradu ku selama 2 malam.. 



dan Teman Sebilik ku adalah:













Kursus aka Hanimun..
keh keh keh..







20 Ulasan:

MrS. F!zA said...

tulah dh agak dah..ni mesti bwk abe sekali..ekekeke..

*nak lagi gambar!nak lagi k.ena! keh3x..

eB ezrin said...

hanimun eh? ;p

mzhany said...

waaa, kursus cik abg ade skali...sronok laaa ena.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

OK lah tu..2 in 1 Ena..
Cantik2 gmbr.. ;)

MRS. K said...

ada hasil tak dari hanimun? hikss

NzA said...

oooooooo...p kursus kt langkawi rupanya...

bw cik abe ye???

LYAfrina said...

2 in 1...
heheheheheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi..sambil nyelam sambil minom ayor la ni ehehhe

lieyalatif said...

hamboi2....gambar mcm gi hanimun youuuu....kelas!!

lieya pun dah lame tak gi langkawi ni ena....tingin nak gi jugak ni....nak beli kuali ngan set pinggan mangkuk heeheheheh....tgh usha2 tiket AA promo ni.....

ak yuyunz said...

enaaaa... meroyan meroyan! meroyan dah ni tgk langkawi.. adeihh windu windu!

Fieza79 said...

ohh pi dgn cik abang rupa nya...senyap2 je ena ye..hari ni baru kuar entry psl langkawi...update lg tau..gambo2..mana lagi..?

Nana said...

wah langkawi
2minggu lagi nak pegi hehe

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote

Mama Hanim said...

wah2 best tu ena gi langkawi ye.. nti nk gi jugak lah..hehe..

wahida said...

eh, besar dan luas la bilik tu...nampak selesa sgt...

~Siti Hajar~ said...

sambil mnyelam minum air yer k.ena...hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..bawak rumate rumah smpai ke hotel..confirm hanimun :)

Izan Ishak said...

wahhh...sonok ni. sambil menyelam boleh minum air. suka tgk gmbar2 ena... teruja plak rasanya nak gi langkawi.

Izan Ishak said...

wahhh...sonok ni. sambil menyelam boleh minum air. suka tgk gmbar2 ena... teruja plak rasanya nak gi langkawi.

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... 2 in 1 ye akak...

Patut la gambar lawa2 belaka... hubby akak ikut sekali ye....

Ardini Humaira said...

bestnye akak kusus sambil makan angin.
;) hanimun pun buleh gak hehehe..


p/s: kak.. skan dni guna akaun gmail.. dni follow skali lagi guna gmail.. tapi akaun yahoo dni tak unfollow akak tau... hehe ramai dah sala faham dni unfollow ni. isk3... cer cek.. ada dua akaun dni follow hehe