Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 9 June 2011

Tinggal Sehari Je Lagi..



Salam 


Agak awal sampai arini.. yelah.. cuti sekolah hanya tinggal sehari je lagi.. Next week jalan raya dah mula sibuk cam biasa.. Uwaaaaaa... Bukan apa.. rasa jalan raya tu ana yg punyer je skrg ni.. hak hak hak.. ;P  tak banyak nak kena tekan break.. bergerak dengan lancar.. walaupun cuti sekolah, sy tetap pergi keje awal pg mcm biasa.. kan best kalo hari2 mcm ni? Mustahil la tu kan.. hihi.. 


Malam tadi hujan kan? dari petang semalam.. wahhhhhhh.. nikmat sungguh bila hujan dikala cuaca yg membahang je... Alhamdulillah.. tp naper fan speed laju juga malam tadi? huwa huwa huwa.. malas nak p tukar sebenarnya.. sudahnya cam udang lepas kena bakar jadinya.. kalo udang sbb panas jd gitu.. tp sy ofkos sbb sejuk.. nyamannya.. 


K la.. nak p sarapan jap.. daaaaaa..



16 Ulasan:

LYAfrina said...

kat sini pon hujan.. dr petang semalam lagi... diap guruh lagi.. tp bestnyer tdo semalam.. sejuk..dingin jer..

cikmOt said...

hai ena...menjawab pertanyaan ena tu...kita p langkawi 29,30 dan 31 julai ni...balik dari langkawi terus puasa...ni pun buking masa tiket murah taun lepas...tapi sedih taun depan tak p mana dah...keadaan tak mengizinkan nak tempah tiket flight ari tu...huhuhu

ana said...

pelik kan..cuti sekolah je jln lengang...bkn bdk sek bw kete pun kan...ahaks

mamalieyna said...

betulla ena, kalau memanjg je jln clear cam pagi ni best betul, baru eina pun berani drive sndiri rasanya..hee~ ^_^

selamat bersarapan...tinggal sehari je kan..huu~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

smlm pun hujan lebat juga kat sini..sedap jer tido..nyaman..rasa x nk bgn jer.. ;)

SELAMAT BERSARAPAN.. ;)

NzA said...

rase xmoh g sk...hu.hu.hu....

zaidah said...

kat johor nie pun bahang rasanyer...pagi tadik hujan renyai2...yer lah...minggu depan bebudak dah naik sekolah dah bz balik..jalanpun jammed balik...

ieda said...

kejam celik kejam celik dah nak bukak sek kan huhuh anak2 dah mcm x nak ke sek je bila cakap next week dah start sek .. huhuh

aah dik di ktn pun ujan dengan ribut petir .. tapi sekejap je ujan nyer uhuhu

.::Lynn::. said...

ha'a kan kalo cuti sekolah 20 minit dah leh smpai opis... kalo hari sekolah smpai 40minit... argggg

Afida said...

samer la dgn saya pun.....cuti2 sekolah pun tetap maintain keluar awai..apakan daya....rumah jauh la katakan :)

Fieza79 said...

tu la semalam tido sejuk je nyaman je kan...

lg 2 hari je sekolah dh bukak...tp kakak dgn Irfan terpaksa ponteng sehari lg sebab nk kena gi KL hantar adik ke KLIA...tu yg terus nk gi GH tuu...

Dilla Ady said...

dilla pun tak suke jalan kt tempat yg sesak2 nih..sbb mata kena awas slalu..kalu kite tak langgar org, org langgar kite...rase camtu jek bile drive tempat2 sesak nih...

dilla doakan ena selamat pegi balik keje next week eh?

MrS. F!zA said...

hihihihi..cmna la kalo kami pon duk kt area sna..sure hari2 sakit jiwa..mujur opis sblh rumah je :P

Ietams said...

betul!!
menghitung hari aje utk bersenang lenang memandu tanpa hentian yang lama.
start minggu depan mula balik dah jalan tersengguk-sengguk

Nur Hawa Mohd Zin said...

next week mula jam la KL...huhuh

Redbloodsnow said...

haa tu la. tggal sehari je lg. after that, jalan mulai sesak lg. untung zie tak drive..kehkehkeh :D