Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 13 June 2011

"Terkam Bos" Je Kijernye Arini.. Opsss!!



Hai korang..



Tajuk entry tak menahan.. kah kah kah!.. 
"B" sila jgn salah faham ye if terbaca entry ni.. 



Dah baper ek entry korang arini? hak hak hak... tetiba je tanya.. ye la.. sy baru je nak bebel ni.. tadi pagi dah bukak dah utk new post kononnya.. sudahnya terpaksa la close balik.. banyak plak mende yg nak dikerjakan.. sedar2 jekk.. member ajak p lunch.. lorrrrrrrrr!! udah tengahari rupenyer.. ku fikir2 baru jam 10.00.. heheh..



Arini bos2 sumer dah masuk, tp colleague yg g ke KK, Sabah utk Majlis Tadau Keamatan tu.. arini cuti plak.. so, still kena cover lg.. Memandangkan bos2 dah masuk kan.. cepat2 la terkam! ops!! jgn salah faham.. bukan terkam gaya yg "gitu2" tau.. kang lain plak maksudnya.. Maksudnya mengejar bos sebelum bos lari (ke situ sini).. maklum la kan.. nama pun bos.. hihi.. 


Ni baru je pas lunch.. Alhamdulilah.. kenyang sudah... makan nasi plak arini.. dah la kat umah asyik makan jekk.. adeiii.. tak pe tak pe.. nanti kita poser rejab yeh!.. eh! korang poser yeh arini? bagusnya.. InsyaAllah.. nak pollow gak tu nanti.. Skrg blm blh lg.. uhuhuhu.. lg bbrp hari la tu.. Moga dipermudahkan la niat suci murni ambe ini..ngee.. 



K la.. nak g jalan2 umah korang jap.. tengok apa citer korang plak tu..






13 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

jangan terkam salah orang..heheh...selamat bekerja kak

eB ezrin said...

busy nmpknyer tuh :)

ieda said...

dikkk dah rejab nie .. meh pose sunat ramei2 :))

NzA said...

baik2 terkam ena...he.he.he...

.::Lynn::. said...

kalo waktu busy rasa tak cukup masa je...

MrS. F!zA said...

hahaha..kalo dgr terkam tu lain mcm je bunyinya kan.. aummmm..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..jgn slh terkam ena.. :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

'Terkam' jgn tak 'terkam' akak... hehe

Sal pun dok kat umah asyik la makan je kerjanya... niat memang nak try puasa, tapi cam tak konfiden je mampu... ater, asyik lapo je... hehe

mamalieyna said...

hikhik..faham sgt dh ayat tu..sbb kt tmpt kije eina pun camtu, bos2 besar jrg masuk..sekali masuk..mmg org terkam sajee...hee~

eMMe said...

Ina, makaseh le singgah sokmo umah mE, ni turn mE lak singgah umah Ena, mE biasa men terkam2 nih....koz bos ni selalu hilang2 kan...susah, keje tak jalan, heee~ harus la jadi pekeje g cekap kan....heeee~ bye Ena, rinduuuuuu kat mu Pn Ena oiii...

kakpah said...

salam ena. lama kakpah tak merayap sini dan merayap rumah orang gak. bizi.. kehkeh. sehat ke.

noor said...

slm kenal ena..
i foloo

ak yuyunz said...

arini pose sebenarnya..
pastu terbatal plak sebab ada org banje makan. adeiihhh.. tak kuat iman btol haha..