Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 9 June 2011

Tergendala Semuanya..



Kije manyak... tp tergendala dek bos besar & kecik tak dekkk ni.. yerla.. dari CC sampai la ke big bos.. sumer tak dekkk.. haihhh!! makin bertambah2 la nanti kije2 ni bila dah start pending gini.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...  mata pun mula lah mengantuk adeih la..




17 Ulasan:

Dilla Ady said...

susah jugak ye ena kalu keje nk kena tunggu org atas dulu...tak memasal keje kite lak bertangguh..

takpe,sementara takde..meh kite ngular kejap..bos dilla pun cuti ari nih...huhu

eB ezrin said...

samer la, dh layu nih... krohhhhh

MrS. F!zA said...

tolong..ai pon thursday blues ni..adehh..tggu mggu dpn bru smngt nk bt keje ni :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sementara tu.blh lah ngular Ena.. ;)

LYAfrina said...

tdo dulu laa

~Siti Hajar~ said...

aik! dlm bz2 pun leh mengantuk...pelik!..hehehe

mamalieyna said...

tmpt eina pun,minggu ni bos2 besar sume takde, bercuti semua...next week baru masuk..hee~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe2..kasi can mek na merasa jadi big boss....agagagaga

nieda said...

sabar ye...susah juga kena tunggu bos.

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kerja rumah ni banyak...huhuh...tu pun stop kejap

umialya said...

akak pulak tak cukup masa.. byk sgt keja nak buat, letihhhhhh

eynda said...

Lamanyer tak singgah sini :-)

ieda said...

huhuh akak punn dah ada kerja pending dik .. nie mlm nie buat kerja opis lepas BW huhuhu

lizz said...

tapi happykan biler takder boss...

NzA said...

payoh gok tu...kerja trtangguh makin menyusahkan kita...

Redbloodsnow said...

takpe kak..nnti update..hehe. zie lak bulan lepas keja menimbun bak gunung fuji..hikss:P

Amie said...

ada big boss rasa rimas, takde big boss pun rasa susah he ehe.. tul tak?