Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 16 June 2011

Tak Tahu La Naper Ada Entry Gini..



Khamis sudahhhhhh..



Tapi kemalasang yg amat nak meng-iron baju batik malam tadi menyebabkan mood nak berbatik memg tak hado lah... dah tu pakai plak baju jamang jepung dulu2 plak tu.. adeihhh!!  naper kata baju jamang jepung? sbb baju arini baju masa lom kawin lagikkk.. tp ai totap suka pakai.. sbb colornya dan kesimpelannya.. ayat apakah ini? hoho..



Maaf no picture.. tak de bukti la kan.. lantok lerrr... uhuhuhu..






14 Ulasan:

LYAfrina said...

bila dh xde mood & boring... mcm2 entri pon jd kan ena..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita ari ni ada mood nak BW setelah sekian lama tak BW...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

part mengiron bajulah yg paling malas..tak suka.. ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

fuhhh cayalah, baju zaman tak kawin pun boleh pakai lagi, kiranya maintain kurus le ni...bestnye

wahida said...

janji ada n3 ena....

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehehe... sla pun ingat nak pakai baju batik gak hari ni... tapi sebab malas nak iron, pakai baju biasa la....

Dilla Ady said...

dulu rajin gak pakai baju kurung kt ofis..

tp skang ni sejak pakai suar jek gi keje, nk iron tudung pun da malas da..huhu..

Fieza79 said...

ade jgk entry kuar ena..drpd takde langsung hehee...

ada citer tp malas..cmner..??

eB ezrin said...

rindu nk tgk gambor ;p

Redbloodsnow said...

psstt..skrg ni zie rajin pakai bju kurung gi kerja taw. lama dh tak pakai opis wear :D

ieda said...

aloor dikk ... nie seyes malas nie ekekekke

ana said...

ana pun kdg2 terlupa nak pki bj batik bila tiba hr khamis...huhuhuhu

umialya said...

akak ingatkan baju batik tu ader tertempek kt entri ni..

NzA said...

aka pn camtu, malas sgt nk gosok baju batik sutera...hu.hu.hu...