Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 14 June 2011

Ouhhh.. Lg Gambo Yg Di Peram..




Hai korang..
Per citer????.. :P
Erm.. tak tau la nak bebel apa..
Mood mengarang yilek...
So, cuci mata je la yeh!.. lalala..



Gambar2 sambungan dari entry SINI.. *_*








&





Ai rasa cam tuessssss la bila make up gini.. kan kan kan???






k la.. 





Dua keping jadi la kan.. maleh nak aplod dah.. ngeeeeeeeeee... nak tengok lain2 pic.. ada kat dlm fb.. :D










Eh! ada lagikkkk?? kata maleh upload.. kui kui kui... bukan apa.. saje nak buh pic ni.. sbb tak buh lg kan masa wat entry gi GH tu..  ngeh ngeh ngeh..
Xceli lg suka bila tgk mukek make up gini.. wink wink.. lariksssssssss!!





24 Ulasan:

hajarus said...

k.ena pic last tu kat dalam hotel ker kak? cantik biliknyer.. modelnyer pun cun... :)

KuNanGKuNanG said...

ada orang kata cam anak dara lagi..he3

eB ezrin said...

pergh... cam anak dara la :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak... nak jugak... hehe

Ekceli sal pun pernah verangan nak amik gambo cenggini... ye la, masa kawin dulu mana ada amik pakej gambo2 tu... huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

phewit..lawalah..
betul2..mcm anak dara lg.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh kita pon teringin pakai baju pegnantin lagi la ahahahah larikkkkkk

Redbloodsnow said...

wahhhh sooo pink. CANTIK GILER AKAK! zie plg suka last pic akak pose kat bed tu. sumpah lawa!

jeles lak tgk..hehe

Afida said...

maintain tetap kena !!!hikhik..nice pose last pic tu :

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...comel nye akak...same je dulu kini dan selamanya :)

LYAfrina said...

pagi2 td lagik dh tgk pic photoshoot ena dlm fb fotografi tu.. hubby ena punya kan... cun la..mcm pgantin baru.

♥MAMASYAZA♥ said...

apapun ena mmg sweet, comei aje

Ietams said...

lawanye!!
macam pengantin baru..

~aSHa~ said...

wow wow...

mcm pengantin baru..badan tetap menten...mmg jeles tgk ena ni...

Ummi Eisya&Amani said...

cun la..mmg mcm pengantin je..

~Siti Hajar~ said...

huh! xpueh tgk k,ena oi, boh la skeping dua lagi..pleaseeeee....

ieda said...

ena dari dulu sampai skrg x berubah erkk .. cuma gemuk sikit dari dulu .. & sgt2 cunnn tau ! ..

kalau akak dulu lain skrg lain .. try to get dulu2 nye body ekekek :))

aiDieNa said...

Yer betul.. makeup natural lagi tomey.. hehehe

rynas said...

cantik ler gambo kawen tuh..i likee..

eMMe said...

Ena, tak yah make up tebai2 sgt....baik make up simple, coz, u re natural beauty...i suke tgk kulit you, auuuu~

NzA said...

anak sape la tu.....

Dilla Ady said...

babab kang! dua2 pun cun yg mekap tebal ngn mekap lite2 tu..

cun ar ena nih!

ajumohit said...

Cantiknya make up, tak nmpk over la....

~aSHa~ said...

tgk lagi sekali.....bertambah lagi jeles tgk mcm org tak beranak pinak je...eheheheh comey tul

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantik la kak pic tu, sampai saya add akan kat FB nak tengok semua gambo akak...serius memamngc antik giler