Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 27 June 2011

Kita Dah Kembali Ni.... ^___*


Salam korang...


Bizi ke tu? sian korang.. Sy cuti arini.. Baru sampai malam tadi.. penat yg amat rasanya.. Sepatutnya boleh sampai awal.. tapi asyik la delay.. delay dan delay... huhu.. Tapi tak pe.. yg penting seronok tu ada kan... :D


Dari ayat sy tu.. agak2nya korang dah dapat teka ada pemenang tak bg acara teka teki sy berkursus di mana? heheh.. tak pe.. sy akan umumkan esok... BOLEH? sbb badan masih penat.. kain baju juga banyak nak di settle kan.. 


K la.. rasanya time ni.. korang pun dah nak p lunch kan.. mesti tak de nya nak bukak belog lagi.. dan Tahniah buat yg berpuasa pada hari ni.. Banyak kelebihannya..



Jumpa di entry pengumuman la yeh!. cehh! bajet wat GA or Contest la kononnya ni.. ahahhaha... 





11 Ulasan:

LYAfrina said...

welkem back....:-)

& slmat mdobi baju2 tu

umialya said...

psssttt... agak2nya akak bleh menang ke tak?? (tanya ngan muka selamber)

Lelord said...

hhheee leh rehat lagi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kemanalah agaknye tu ye..

*Selamat menyettlekan keja2 rumah Ena.. ;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe nak buat entry welcome back pun susah kak..sebab sekejap timbul sekejap tenggelam :)

wahida said...

mesti aku salah teka kan...huhu...

selamat mencuci baju yg banyak ena...

MrS. F!zA said...

hikhik..blk kursus mmg penat giler.. rehat2 la dlu k.ena..

Zue AnnaLeeya said...

slmt menyetelkan kain baju... huhu...

ieda said...

selamat merehatkan diri dikk .. akak tunggu nie ... ( cehhh budget betul lah tuu ekekek )

rynas said...

wah pg mana tu cam jauh jer....

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat kembali....