Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 2 June 2011

Entah! tak tahu nak letak tajuk apa..



dah makan ker korang? ker tengah makan? hehe..


kita ni baru je pas makan.. tp still lg rasa nak kunyah2.. haihh!! memula tak nak p makan sbb tak tau nak makan apa, last2 p jugak la kenkononnya nak jengah2 je.. sekali beli je la kang lapor plak.. dah beli tu rasa cam sikit bebenor plak rasanya.. kekeke.. pastu ingat nak simpan dulu tunggu bebetul rasa lapor tu datang.. skli terbau2 plak kat idung.. erm.. makan je la.. kui kui kui...


Jd bila dah abis makan rasa cam lom kenyang..adei.. sy ni memg gitu if makan nasi tp amik lauk gitu2 (dah itu je yg ada) jekk sure pastu sy rasa tak kenyang.. mungkin sbb tak seimbang makanan yg diambil.. ceh! alasang la pulop.. ngeh ngeh ngeh...



Mee Kari??




Kompem bukan makanan yg dimakan tadik.. ahahahhaha.. saje je la kasi seri sikit kat n3 ni.. kah kah kah...







11 Ulasan:

mamalieyna said...

dah kenyang...errggg...siap tapau ubi goreng buat stok kalo lapar kul 3 kang..hee~

Fieza79 said...

belum makan yg betul makan lg hehee...manja2 kan perut dgn dadih je dulu...pasni nak ngappp pizza yg dh sedia menanti di ngapp..hehee

MrS. F!zA said...

mak aih besarnya tauhu tu.. hahaha

tk knyg lg ni jamah pisang goreng je..tgk lauk kt kafe tu lgsg tk menyelerakan..huhu

ana said...

sedap je nmpk mee kari tu...

yunz_02 said...

adeihh.. ni dah makan pizza ena.. lapaq nasik plak.. habis la gomok gomok yun ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena ni cam org pegnent..ehem2..ade isi tu kottt mkn tak kenyang2..ekekekek

~aSHa~ said...

spt hari2 lain....makan nasi dgn ikan patin lagi arini...ehehehehe

rasa nak kunyah2 buah ke..ok jugak kan ena...lagi berkhasiat..

LYAfrina said...

ERMMM DAP RRRR....

LYA XDOP SELERA.. MAKAN KEPOK SELIPAR JERR

~Siti Hajar~ said...

xpelah k.ena makan byk pun badan xnaik, maintain je, lepas makan & makan lg pun orait..hehe

Lunch td sy mkn ns goreng pataya, kopi ais & karipap sebiji, kenyang sampai xleh bangun dah ni...haha

Ena said...

ehehehe...

kita gelak berjemaah... :D

Pepel BoNda AmaNi said...

hari nie eida lunch kat johhny's...yummy..yummy