Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 June 2011



As'salam..


baru nak bagi salam nampaknya... uhuhu.. biasa la kan.. ater semalam cuti, jd arini kena la wat apa yg patut dulu.. ni sebenarnya ngah ngantuk ni.. so, leh la cuci mata kat sini jap.. ngeeeee.. jenguk umah kowang.. tp ada yg dijenguk ditinggalkan jejak ada juga yg hanya baca saja.. ops! bukan pilih kasih ke apa.. arini internet pun ntah naper asyik cakap tak available je... pastu sesetengah je pulak tu.. adeiii.. pelik tp benar! huhuhu..


Erm.. kami tak de la ke mana2 sangat. kuar pun dah lepas zohor, sbb abg sy tu kepenatan sampai planning dier nak jalan pagi tak terlaksana dek syok sangat main anak beranak kat sunway lagoon.. abis sakit2 badan katanya..   pastu memula nak p situ sini dan sinun, akhirnya kat situ je kami sempat pergi.. itu pun asyik dok cakap penat jek.. eheheh! dan lepas maghrib semalam dorang dah pun mulakan perjalanan ke destinasi seterusnya.. sakan berjalan!


K la.. papai...*_*




Adoiii!! ngantuk tahap &*%@# la skrg ni.. sbb typing error jek dari tadi.. uhuh..







10 Ulasan:

LIP (^_^) said...

Ngantuk jugak ni lepas mkn td

mamalieyna said...

ngantuk lepas makn kot...huu~ ibu mengandung ni ngantuk gak, lepas solat, cerah sket mata..hee~

Dilla Ady said...

tak ngantuk tpi lapar...huhuhu

ieda said...

akak ngantukk dan laparrr ..
akak mule bercuti esok dikk .. :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily ni pun ngantuk juga..
dpt tido jap je td..terbgn Qis korek mata suruh lily bgn..sunyilah dia tu bila lily tido..xde kwn main.. ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best tu bermandi manda kat sunway lagoon

kakpah said...

janji anak2 seronok. Letih pun tak apa lah..

NzA said...

bila bdn penat mmg rasa nk tidur jelh...

wahida said...

rehat nnt tido tau...

Pepel BoNda AmaNi said...

ngantok jugak...jom tido kak...