Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 5 May 2011

Yeayyy!!!..Dapat Jugak Akhirnya... Yipie yipie.. ^_^



Ops!!



Alhamdulillah..
^_______^




Apa mende nye tu??

 



walaupun ciput sajork.. ia tetap buat sy happy.... yeayyyyyyyyyyyyy!! ahakkkkks.. leh p makan rasamas 10x ++ sbb buy 1 free 1.. :D





Exceli cek nuff ni dah sampai awal bulan lepas lg.. tp dok peram baru arini nak buh sini.. dan cek ni masih suci sbb lom digunakan.. ye lah.. valid setahun kan!.. ngeh ngeh..  Thanks en. nuff.. tapi..



Bila nak kasi BE lagi??? ;P




entry suam2 kuku dah skrg.. ader hati nak dapat BE.. kui kui kui.. 








33 Ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah best2 masyuk gitu, tahniah kak

MrS. F!zA said...

hikhik..kita punya ni semua dh jd ME.. eh duit tu leh shopping kak..ekekeke

Fieza79 said...

best nya...tk penah dpt2 lg..skrg ni langsung tkde BE lg dh..huhuu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, syioknya akak... leh la belanja sal kan kan kan... hehe

tak pa, ada rezeki dapat la lagi BE nanti...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe baru cash out semalam...hehe..sikit juga tapi kalu simpan dalam bank beranak duit tu :) tahniah kak

NzA said...

meh belanje akak makang kopok getel...

MRS. K said...

yeehaaaa!! ade jugak kan dari takde.. hehee.. leh buat top up ape2 yang patut.. huhu

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhhhhhhh dah dapat leh beli kain baju raya hehehehe :)
Hidung Aku Tetiba Teramat Kembang Selama Dua Hari Satu Malam

yunz_02 said...

bestnyerrrrr.. :D

@e_da said...

best leh shopping

Gieyana said...

sonotnya..tahniah2 yer..x kisah dpt brp kan..rezeki tue..

Fieza said...

Alhamdulillah. Jadi la rezki kan..

LYAfrina said...

tahniah.. rezeki namanya.. adalah gak hasil dr kita bblog kan

Lynn Hamzah said...

syok la ena dapat cek...best best...

: Ady :: said...

Wah.. tahniah.. tahniah.. akak sekalipon blom pernah cash kan lagi duit nuff.. peram lama² kat nuff account agak² boleh beranak tak.. ehehehe... ok lar tu kan Ena.. bleh makan 10 kali rasamas..

..aiDiena..

ieda said...

huyey2 dik .. tahniah ...
huhuh akak BE punn x der huhuh majuk2 ..

umialya said...

BE xder le krg ni.. apa2pn tahniah

mamawana said...

Tahniah dan selamat berhepi.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Ena..rezeki tu..
wah blh mkn 10x rasamas..mesti byk tu.. :)

Mama Hanim II said...

tahniah ena.. best tu.. rezeki kan, bukan senang org nk bagi duit, btul x?

makan sakan la pasni kt rasamas tu..jeles nih..hehe..

Dilla Ady said...

alahai jelesnye...dilla nye 10 hinggit pun tak sampai...lagi la segan..hahah

mamalieyna said...

tahniah~

eina nye dh lama giler en nuff tak kasi BE, dh statik je amountnye..huu~

mamalieyna said...

tahniah~

eina nye dh lama giler en nuff tak kasi BE, dh statik je amountnye..huu~

azlin mrs'Hairil said...

tahniah...bestnyer
alyn punye dok berkurun lg kot..he3

Izan Ishak said...

tahniah ena!
nyum2...sedapnya rasamas

izan yg 2011 ni blm penah cashout lagi....sob..sob...

Sidratul Muntaha said...

xpernh cash out lagi...
maleh..
ahahhahaa
niat dihati nak bgi ternak lagi sampai riban - riban...
kak..
congrats...
rezeki tu..

Redbloodsnow said...

wahhh bestnyaaa kak enaaaa. zie lak yg still lom cash out. still nak tambah tunggu amount yg di aimed...haha :D

~aSHa~ said...

rezeki rezeki......tahniah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rasamas satu..siap! ehhee

hajarus said...

tahniah k.ena... rezeki tu... hai hjr ni lg la seciput jer coz malas update blog... wuuuu....

Nida said...

wah bestnya... nasib baik Ena jauh.. kalau tak boleh mintak belanja akak..hehehe

mzhany said...

ena, selamat hari ibu...

Pepel BoNda AmaNi said...

wah akak..leh open table la pas nie..heheheheh