Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 18 May 2011

Tertinggal Bahan Bukti



As'salam.. 


Selamat Pagi.. 
Arini dengan semangatnya nak p opis setelah 4 hari (tapi yg betul2 p bercuti cuma 2 hari sajork.. jadilah..) bercuti.. nan hado la blues2 geng bagai.. hik hik hik.. mungkin sbb dah set kat mind esok (arini) kije.. gamaknya la.. hihi.. kalo tak asal cuti je mesti liat nak p opis semula.. maklum lah. sayang nak tinggal bantal dan nak bermalas2an lebih sikit kan.. ngeeeeee.. Tapi arini tak leh plak share citer kami g mana.. lupa nak bawak bahan buktinya.. :P.. bukti la sangat.. keh keh keh.. 


K la.. cukup la n3 pemanas pagi ni.. harap2 panas sampai ler ke petang.. kot tiba2 hujan terus la jumpa di lain masa la entry nye tu.. ngeh ngeh.. maklum la kan.. tuan umah skrg wat n3 ikut suka hati saja.. kui kui kui..


Daaaaaaaa..




20 Ulasan:

kakpah said...

sekarang dah musim hujan dah ena..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah bahan bukti macam CSI..heheh..takpe kami tunggu bahan bukti tu nye...ke mana la kak ena pergi tu kan

Ena said...

kakpah..
tu perumpaan saje.. hihi..

Ena said...

Awe,
hehe...

Izan Ishak said...

ena...nnti jgn lupa tepek bahan bukti ye...hehehe

Lynn Hamzah said...

x per ena...esok masih ada...hehehehe...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak pe esok leh citer k

ieda said...

aloorrr ades2 .. :)
pasni letak dik tau ekekek


ps : huuh akak dah ikut .. tapi bab yg letak tengah2 tuu x jadi huhuh
anyway thanx dik :))

eB ezrin said...

ok, eB tunggu ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Takpe Ena..Kita tunggu..p manalah agaknye tu ye.. ;)

~Siti Hajar~ said...

cepat cari bahan bukti letak cni, sy tguuuu....jeng jeng jeng..

hajarus said...

ade bahan bukti baru menarikkan nak update kan kak... :)

eMMe said...

Ena anak dua pun masih boleh bermalas2an, ape rahsianya? hehehe....best la ur life Ena, 4 hari cuti tu, saya pun keje tau...hihihi...selamat bekerja dgn semangat!

Nana said...

ADEH KAK
SAMA LA KLW CUTI
MLS NAK G KEJE KAN
TADI DAH BANGUN
BOLE TIDO2 AYAM LG HEHE

bersama kak Es said...

fuhhh..lama tu cuti
mmg patut kena ada bukti kalau cuti panjang cenggitu

tunggu je la ekk

.::Lynn::. said...

ada buti baru best nak bercerita kan...

ita cutevirus said...

hohohohoho...
takpe.. takpe.. ita leh tunggu.. huhuhu

♥MiZz-siHa♥ said...

kat cni,ptg je ujan..ptg je ujan...

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehehe.... sal pun arini 1st day datang kerja setelah bermalasan selama 3 bulan... huhu

tapi semangat la jugak nak datang kerja nih... hehe

Fieza79 said...

tkpe ena bahan bukti tu ke mana esok2 boleh letak lg..hehee