Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 18 May 2011

Perasan Baby



Apa kes???




Tak menahan tengok aksi si kakak time ni.. adeihhh!!
Duduk dlm baby chair tu 1 hal dah... nyonyot plak jari tu yg tak leh terima tu.. aiyakkk!! wat malu jekkk.. jarang tau ada aksi gini.. selalu time tido or tengok tibi.. ni kat SITU plak dier wat gitu.. erm..... bila la nak ilang habit gini.. dah besar dah kamu ni kakak.. bukan baby lagi.. ish ish ish.. ker teringat masa babyhood?? *_*






17 Ulasan:

hajarus said...

hehehe... tambah cute la kakak wat camtu... :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..Comel jer Baby ni.. :D

Lynn Hamzah said...

nak minta ibu dia tambah adik kut...hehehe...

ita cutevirus said...

manja ada MAKNA!!!!!
eheehheheheh

wahida said...

alahai...comel je dia buat mcm ni...

terliur tgk lauk lunch kat bwh ni...

Fieza79 said...

kiut la kakak Anis ni..knp leh jadi mcm tu hehee...tmbah adik lg sorang rasa nya hilang la kemanjaan tu kot..

ieda said...

bukan perasan bb lah mama .. nie nak adik leeeee .. ishh mama nieee x paham tauu ekekkeke ;)

NzA said...

he.he.he..kakak blm puas jd baby tecik tu...

MrS. F!zA said...

ekekeke..lawaklah kakak..siap plk tu ngan baby chair lg..hahaha

umialya said...

hahahaaha.. adoiiiii kakak, tergelak2 ummi ngan alya kt sini tgk gaya bb, cute!!!!!

Izan Ishak said...

hikhik...kakak suka dok bby chair ye~

eB ezrin said...

nak manjer2 jerk ;p

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, shomel je dia wat gaya gitu yer...

agaknya betul al tu dia teringat zaman baby dulu kot... hehe

mamalieyna said...

ahaks..comel je kakak..cam baby besar! ekeke..

aiDieNa said...

Hehehehe... sesekali tingin jadik baby balik lar tue..

juanita said...

aha...muat ye dia dok dalam baby chair itu...

Nana said...

hahhaha kalau time kecik nanges2 xmau duduk dalam bb chair kan bila dah beso tingin la jadinye hehee