Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 3 May 2011

Nak Sikit!! ^_*



Salam...



Wahhhhhhhhhhh.. tengahari sudaaaaaaaaaaaaa.. ;D
Maaf ler... cik puan umah ni dibelenggu kelemauan utk apdet masih berterusan nampaknya.. uhuhuhuhu.. korang kasi la sikit mood rajin apdet korang kat sy ni pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Boleh???? 









Gediks tetiba sbb tayang gambo sendiri tanpa citer yg berkaitan.. ngeh ngeh.. 











15 Ulasan:

mamalieyna said...

waaa bibir merah nye mak ngah..ekeke..comel~ ceria pagi ni ena?..^_^

lunch hour ni mkn apa?

NzA said...

hilangkan kebosanan apa salahnya....

MrS. F!zA said...

comel!! u look blue today! ekkekeke

LYAfrina said...

waa.. sgt cun!

umialya said...

Lemau... ada apa2kah ni?? maaf TERSERKAP jarang lak. huhuhu

♥MiZz-siHa♥ said...

ceria biru tu...

~Siti Hajar~ said...

amboi2! comeinyer kakakku srg nih, cam anak dara u...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

puuh kanan..puhhh kiri....shohhhh jauh2 mood tak baik..ehehehe

Lelord said...

hehhhee pheeweet

Nana said...

comei nye akk ni
xnampak mcm anak dua tau
sweet je sentiasa...
apa rahsia nye?
adakah sebab PB hehe

ieda said...

cumeinya ena nie .. mcm izan jugak .. blogger ktn :)

Izan Ishak said...

hi ena yang gojes!! rindu ngan puan belog ini sudah terubat dgn tepekan gambo ini~

kakpah said...

salam ena. Mood ni takleh dicari.. dia datang sendiri. Bila tak datang tu yang bersawang tu..

Nana said...

p/s : kek plg comei mcm gambar kt blog yg akk komen tu Rm55 berat 1.3kg

eB ezrin said...

comei... leh share rahsier? ;p