Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 21 May 2011

Nak JUgak Nak JUgak... Ahahahahha..




As'salam..



Banyak nya blogger dok review pasal Nur Kasih The Movie tu kan.. Jeles ni.. jeles.. sbb sy pun peminat tegar citer tu.. ulangan pun sy layan gak walau dah berkali2.. Tp tu la.. ari cuti gini memg susah la nak p tengok.. anak2 kalo behaved nak gak bawak dan tengok secara berjemaah.. tp dah tau dah.. pe-el anak sendiri kan.. takkan nak anta pengasuh di hari cuti gini semata2 nak tengok wayang? ishhh.. sangat tak patut kan.. tapi dah cakap dah kat huby nak ajak dier p layan movie tu.. cuma bila je tak pasti.. sob sob.. last tengok wayang ngan huby pun masa Hikayat Merong Mahawangsa ritu.. itu pun sbb kebetulan kami cuti.. jangan esok dah abih tayangan baru awak terhegeh2 nak tengok udah ler.. nak tunggu dvd lama sangat lagi rasanya tu.. harap ada la kekdahnya nanti.. nak jugak nak jugak tengok kat wayang.. ahaks!







4 Ulasan:

ieda said...

ena gi jugak ... akak nie hubby x suke tgk wayang .. kalau nak gi selalu dia tanye anak nak letak mana .. bila suh letak ngan mak ayah akak dia x suke ..

nak bawak pule risau si zahrien tuu x duk diam huhuhu

LYAfrina said...

heheheh...
lya pon excited nak tgk nur kasih ni..tp xdpt... xleh bwk asya msuk pawagam.. kan tkejot plok. dah la dia eklusif kat pawagam jer..

Lelord said...

uhuhuhu balik mesia kena beli dvd la jawabnya

NzA said...

moga hajat trcapai....