Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 24 May 2011

Lega Rasanya..



Salam uols..


fuhhhhhhhhhhhhhh.. lega rasanya.. 
dapat juga booking 10 sen nye tiket Air asia big sale tu.. walaupun sebenarnya bukanlah 10sen kan.. tp ok la dari kena bayar rege asal.. dan cam korang juga la.. "bercinta" nak dapatnya.. tp tak pe la.. yg penting dapat.. Korang p mana? heheh.. cibuk je.. kami memula tingin gak nak p jejauh sikit.. tp memandangkan hajat nak ke "situ" dari tahun ke tahun dok postpone jekkk.. padahal bukannya jauh sangat.. cehhh! ;P erm.. dan alang2 ada AirAsia buat ni.. kita realisasikan lah walaupun lambatnya lagi nak perginya tu.. dan dalam tempoh tu mcm2 boleh jadi.. if tak jadi tak la ralat mana sbb kosnya tak la banyak sangatkan.. tp dapat rege cam Nana dapat nak p ke sabah tu lg berbaloi2... behnyer.. sbb murah betoi tu nana dapat. kita yg p dedekat ni pun terlebih jugak dari kos tu.. tp tak pe la.. dan yg pasti kalo nak ke sana nun pergi ramai2 lg best kan.. baru meriah percutian.. tp nak wat camner.. kami sefameli je akhirnya.. tak pe tak pe.. lenkali.. mana tau ada rezeki lg kan kan kan!.. ahahahah..




21 Ulasan:

mamalieyna said...

waa Ena sempat ye..syok la..hope plan menjadi ye..syok tuu.. ^_^

MrS. F!zA said...

hihi kemana tu k.ena? fiza pon dpt gak..hari ni igt nk try plk percutian ke2..dh hbis dah yg murah time weekend..cpt betol.. ari keja mmg tk dptlah..

* ok tak header tu?ikut k.ena la nk guna yg mna..hihi..sja alter skit.yg ni kalo k.ena berkenan nti blk keje fiza edit skit lg..tlebih pulak skit hjg tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dpt gak Ena book ye..lily x nyempat2 nk beli smlm..masuk website tu pun slow nk buka..ntahlah maybe intenet ktorg ni slow..geram..

LYAfrina said...

dari mana?? nak kemana???

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..best tu...selamat bercuti kak

Lynn Hamzah said...

nak ke mana tu ena...syoknya jalan-jalan...

yunz_02 said...

huhuhu.. yun pn dapat gak.. tp tu la nama jek 10 hengget.. plus minus segala ratus2 gak.. phewww..

Nana said...

akhirnya..heheh tahniah
g mana kak?

Pepel BoNda AmaNi said...

eida pun nak skodeng jugak nie..hehehehe

geez said...

Selamat bercuti! Tahun lepas saya ade book 5 tiket utk ke Sarawak tp last minit, lg seminggu nak terbang husband ade hal. Xjadi pegi. Burn tiket.....sob!sob!

Dilla Ady said...

gi mane la agaknye ena kali nih ye..

bile la dilla nk ade peluang jalan2 camni gak..kalu nk jalan2 camni, kena menyimpan lame sket...baru la dapat pegi..huhu

Izan Ishak said...

seronok tu dpt booking tiket AA... nak kemana tu ena?

eB ezrin said...

slamat bercuti yer :)

wahida said...

saya ada plan nak booking, tapi tak tau bila cuti sekolah tahun depan...tu yg tertangguh jugak tu...huhu...

kakpah said...

wa.. nak pegi mana tu ena. Holiday holiday lagi lah nampaknye ek..

umialya said...

nak ikuttttt!!!

NzA said...

wah nk p holiday kt mana tu ena????

ieda said...

seronokya dik .. kemana tuu ??
ermm akak next year lahh .. this year .. x sabar nak fly lalalalal

hajarus said...

wahhh bestnyer k.ena dpt book ekkk... hjr geram jgk tgknyer tp xlepas2 lg... huuu... mane la agaknyer destinasi akak tu yer... heee...

~Siti Hajar~ said...

k.ena g holiday mana? sy cuti xdpt p jauh2 la sbb hubby masih sakit kan...huhu

tp cuti sekolah ni km dah booking utk holiday tp dekat2 jelah..he2

Ietams said...

bestnya dpt tiket yg murah.
saya puas cuba tak dapat.
takdok rezki kali ni