Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 23 May 2011

Last Day



As'salam..


Arini last day utk sy berkursus bg memenuhi 7 hari dalam setahun bagi tahun ini. Yippi.. yippi.. Sy tahu.. ada yg dah lama pun penuh kan!.. dan ada juga dah terlebih.. hihi.. Lebih tak pe.. jangan kurang sudaaaa.. :D


K la.. nak settle kan apa yg patut dulu sebelum berangkat ke sana.. Tak jauh pun.. 






14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

selamat berkursus kak! dh tgk ke gmail?ada header baru fiza edit sikit

mamalieyna said...

waaa syoknye gomen, ada lak target tuk attend kursus eh...kalau private susah tu...ada budget ada la..huu~ this year takde lg..

pepun tahniah~ n selamat berkursus..hee~

morning ena, dah sarapan?

mamalieyna said...

waaa syoknye gomen, ada lak target tuk attend kursus eh...kalau private susah tu...ada budget ada la..huu~ this year takde lg..

pepun tahniah~ n selamat berkursus..hee~

morning ena, dah sarapan?

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah penuh buku latihan la ni ye....hujung tahun dapat pekerja cemerlang ye kak..hehe

eMMe said...

morning Ena~ mE lagi 2hari utk cukup 10 hari setahun......huhuhuh...patotnye 7 hari kan...kalo tak, dah lame dah cukup 7 hari. huhuhuuu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SELAMAT BERKURSUS ENA..!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

selamat berkhursus.bestnya kita keje swasta tak de pun

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat semuanye ye mek na...

LYAfrina said...

selamat bkursus dgn jayanya...

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat berkursus ok

Lynn Hamzah said...

syoknya ena dah cukup 7 hari...lynn nie masih tak cukup lagi...huhuhuh...

zaidah said...

bestnyer...tahun nie zai tak ade kursus lagi.....

Mama Hanim said...

slmt berkursus ye ena.

~aSHa~ said...

asha tak penuh lagi...ehehehehehhe sbb awal2 taun aritu tak sihat..skrg dah sihat...