Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 26 May 2011

GH - Part 6 (Indoor)



Ok.. lupakan pasal Nur kasih dan dating kat taman bunga tu.. hahah.. moh sambung cuci mata tgk anak2 & mak budak lg di GH utk sesi indoor pulak.. sebelum tu kan.. ada gak rasa ralat masa ni.. sbb bila dah sampai.. ramainya org... setiap game semuanya kena Q panjang2.. sampai badan rasa.. letih dan mengantuk yg amat.. tp x pegi rugi pulak sbb dah amik All Park kan.. anak2 pun dah teruja sangat nak main.. akan datang pun ntah bila nak p lagi sbb tahun depan kakak dah masuk darjah 1.. susah la sikt nak amik cuti gini.. ok stop bebel.. :P


ni adalah gaya 2 beradik yg kesejukkan.. hihi.. sbb memg time ni rasa sangat sejuk sampai ke tulang.. nak gigil masa melalui star walk nak ke taman tema indoor.. huhu..terasa mcm omak mencacatkan gambar ni..






ok.. jom main.. tapi??



game 1

cer tengok muka si kakak ni.. muka boring sbb kena naik mende yg dier tak suka.. yelah.. duduk dan pusing jek.. tapi.. cer tengok pic bawah ni..



adik happy jek..  janji leh main.. hihi.. rasa muka omak dah sama tomban ngan muka si anak.. hiihihi.


Game 2


game yg dinanti2 oleh 2 beradik ni.. eh! semua budak2 kot sbb sumer pakat nak naik.. tp tu la.. kat bawah ni adalah sangat ler lama menunggu utk dapat turn.. tp kami setia menunggu.. ngee..

Dapat pun.. kami tak kasi dorang naik asing2 sbb risau plak kat dak irfan.. kot2 dia wat stunt plak time ni.. mcm kakak masa pergi 2 tahun lepas.. gugur jantung kejap time tu.. 



cehhh!! cam beria benor drivingnya.. kekekeke.. 

see!! adik dah start dah.. dulu kakak gini gak la tp siap hulur tangan nak pegang mende apa ntah masa tu kat bawah tu.. adeiiiii.. 



lebih kurang 10 pusingan kot mende alah ni dok gerak.. tp dak irfan siap nangis2 tak mau turun.. nasib baik bila yg jaga mende ni datang, dier nak turun.. tak puas main cam si kakak dulu.. kalo nak main lg kena Q lg dah ntah ke brp kali plk nak dapat nya. so, omak & apaknya sangat la tidak sanggup lagi.. cukup la tu nak oii.. 



dan yg ni:

ni yg macam gondola eye on malaysia kat tasik titiwangsa dulu.. tp ni open la.. tu pun dak irfan leh wat aksi nak bukak pintunya msa dah bergerak..adeiii.. ini pun lama gak Q nya.. sampai dah ngantuk2 dibuatnya..




Suka betul tgk pic ni.. cam owang bercinta plak.. keh keh keh..



Tiga menan saja???? YE! sbb?? cam citer kat atas tu.. terlalu ramai sangat org.. tak larat nak Q lagi.. semua menan Q nya adalah panjang2 belaka.. dan badan yg dah sangat letih nak berjalan & Q lagi adalah tidak sanggup utk meneruskannya.. huhu.. rugi rugi rugi.. budak2 pun dah ngantuk tp biasalah.. kalo main punye rpasal sangggup tahan mata.. tp kami yg tak sanggup nak teruskan.. makanya itu sajalah indoor kami.. sangat2 rugi kan.. tp rasanya masa datang aritu dah naik semuanya indoor punyer ngan anak2 kecuali yg tak lepas la kan.. 



Maaf ler..  6 gambo terakhir agak gelap sbb tetiba speedlight/flash kehabisan bateri..uhuhuhuh..






8 Ulasan:

MrS. F!zA said...

alamak tomeinya budak ber2 tu naik car..ekeke mcm betui2

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yela kan mek na..takkan nok beratur lagi utk turn men pusingt tu lagi

takpe ifan kang suh omak hang beli seketui buh kat umah agagagaga

wahida said...

suka giler tgk last pic tu...sweet je dorang...mcm tgh bercinta ko...heheh...

mamalieyna said...

seronoknye tgk gambar budak ebrdua ni..happpy sungguh diorang eh..berani cuba main semua menan...baru la berbaloi g sana.. ^_^

~Siti Hajar~ said...

Masa sy p dulu pun byk mende yg xnaik sbbnyer cam k.ena jgk la, kn Q panjang...rugi rugi..

Eh! k.ena xmasuk rumah salji ke? ada sekali dlm family pakej tu kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

HAPPY SUNGGUH MRK BERDUA..
ALOLO..SWEETNYE PIC YG LAST TU..SUKE TGK..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

mengulit kenangan kita dulu, bestnya cantik gambo bertiga yang 1st tu

ieda said...

aah dik suke pic 2 beradik tuu .. so sweet .. kalau x tahu adik beradik org dah cakap sweet mcm bercinta lak ekekke :)

hermm tu lah tmpt mcm nie kalau penuh org hilang gak mood nak bermain huhu