Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 25 May 2011

GH - Part 5


Dah makan ker? arini sy makan kuetiau kungfu.. tp gambonya maleh nak snap sbb bukan tu yg nak diceritakan pon kan.. hihi..


Nak sambung n3 GH tu lagi.. maap la ye.. nak wat camner.. gambo2 harsulah diabadikan kat sini sbb skrg x de lag cuci2 & simpan lam album cam dolu2.. eh! masa p tahun 2009 ada la simpan dalam photobook.. tu je.. hak lain seme dok gitu je la lam thumbdrive.. so, sayang plak tak buh sini kalo tetiba hilang.. tu pun selected picture je pong.. kalo iktkan sangatlah banyak.. uhuhuh..



ok jom sambung pic..



ngah nunggu turn la ni.. ramai woo sebenarnya walaupun weekdays.. tp gambo depa tu tak koser la nak snap kan.. hihi..


si kakak yg xcited nak naik..


ni pun sama.. tak nyempat2.. so, sebelum tu kita bergedik santai lah kan... hihi


Dah naik pong... sebenarnya time dorang dok berebut nak duk tepi tingkap tu.. haihhhh!!


dak irfan memg tak duk diam dalam ni.. nak amik gambo pon susah.. 
nak tengok pemandangan sekitar GH ni pun agak terhad sbb cuaca yg berkabus tebal time ni.. jalan raya pun nampak sipi2 jekk.. tp seyes memg lama jugak la kat dalam ni sbb round 1 GH tu kan.. 


huby pun nak gak bergambo.. tp percutisn kali ni sangat lah sikit gambo huby.. kebanyakkannya gambo kami bertiga sesajekkkk.. tak caya??? leh tunggu entry seterusnya.. ngeeeeee.. 



Fail:Kl monorail.jpg

ni lah gambo mende yg kami naik.. lebih kurang je la.. tp yg tu memg ada sesungut dan banyak pintu.. gambo lupa nak snap time tu. tu yg pinjam pak google punyer.. hehe



abisnya gambo ni.. makanya berakhirlah outdoor kami.. uhuhuh.. sadis tul rasanya.. sbb banyak menan yg tak dapat nak join.. mcm2 ada lg kan.. tp tu la.. terhad sbb anak2 tak cukup ketinggian lg.. tp tak pe la.. sbb last year dah banyak yg kami join masa p berdua tu.. jd tak la rasa frust sangat.. dan kali ni p anak2 merasa main outdoor.. dolu2 tak sempat main lg sbb banyak yg tak sesuai ngan dorang.. dulu hanya indoor semata.. 






5 Ulasan:

eMMe said...

smart la Ena nye blouse, ai berkenan yew....

LIP (^_^) said...

mesti kakak n adik tu enjoy betul...

MrS. F!zA said...

best lah bwk ank besar mcm diorg ni main kan..berbaloi je..semua mainan utk budak leh main..

~Siti Hajar~ said...

ketinggian menghalang tp nmpk kakak & irfan puas main...bila la km nk terjah GH plk ni..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..Enjoy..
hmmm..ktorg ni bilalah agaknye dpt bercuti-cutin..hubby asyik Bz memanjang jer..