Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 23 May 2011

GH - Part 3




Jom.. sambung citer bebudak main kat GH lagik.. maaf ler.. episod nyer memang banyak tau.. sbb masukkan gambo ikut menan.. lgpun nak upload seme serentak bercinta la nak nunggu loading.. so, nak kasi pendek kat dan kurangkan masa menunggu tu.. kita apdet sikit2 la.. hihihi..



Perghhhhhhhhhhh... tak yah g obersea dahhh.. kat sini pun kabus kemain tebal.. sejukkkkkkkkkkkkkk!! haaaaaaaaa.. nak sangat sejuk kan aritu.. rasakan.... ngeeeeeeeeeeee... 



layan bebudak ni main apa ke nama ye ntah.. keh keh keh..




See!! si irfan & si kakak jer yg beria sonot... ahahhahaha... bebudak lain biasa jekkkk...



ops!! kecik lak gambo ni.. sampai dak ifan tenggelam sudahhhhh..




Ni plak si kakak naik 2nd round... si ifan tak mau dah.. huhu..



kemain luas lagi nganga.. puas hati la tu dapat main berkali2.. layan kan aje la.. sbb banyak gak mende yg tak dapat nak main sbbkan ketinggian yg tak mengizinkan dua beradik ni join.. so, bantai la mende yg sama berkali2.. keh keh keh.. 





Jumpa lagi di part 4... ngeeeeeeee 
^______________________^






~ entry adalah Autopost ~


18 Ulasan:

eMMe said...

hahaha...sunuk la main mende nih, yg dewasa punye leh gugur jantong wooo....

wahida said...

wow!! best tu...bukan anak2 je suka, saya yg mak budak pun suka...hehe...

Mama Hanim said...

wah2 main sakan tu ye.. jeles tgk nih, bila plak nk gi sana jugak x tau..sob sob sob..

mamalieyna said...

waaaa beraninya kakak n dak irfan tu...seronok kemain, kalau dak arif, taknak nye dia..hee~ happy time! ^_^

Lynn Hamzah said...

seronok tgk kakak happy...bila la lynn nak bawa qistina ke sana ek?

LYAfrina said...

beraninya naik tu.. kalo lya.. kecut perut dah

~Siti Hajar~ said...

wauuuu weeeee...syoknyer...eh! eh! auntie plk yg oversss...hehe

Blk nti buka blog k.ena tunjuk kat anak2 comfirm ajak p..tp cuti sekolah kali ni xdpt p jauh2 la sbb my hubby masih xsihat...huhu...tp dah booking utk p bercuti dah, dekat2 jelah..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

WAH..SONOK NYE 2 BERADIK NI MAIN..MCM TINGGI JER TU..x TAKUT ERK DIORG..

MrS. F!zA said...

mak aihh tabik ah kt anis..mmg berani betul..kalo aunty ni ha mmg jgn hrp la nak naik..haihhh

msti semua mnjerit giler kan..hihihih

eB ezrin said...

eee bestnyer... kalo la eB leh naik gaks :)

~aSHa~ said...

wah seronoknye...anak2 la paling seronok...


terlepas part 1....tapi tadi sha dah tgk...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cayalah berani tol naik, kalo balqis ni mau menjerit2 tak mau naik punyer

Dilla Ady said...

sori ena lame tak jenguk sini..

wahhhh...excited btul kakak dan adik dapat naik benda nih ye..slalu budak gayat naik camni..jgn kate budak, mak budak pun gayat wooo..huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnye dpt main kat outdoor.
aritu pegi langsung tak dpt main kat outdoor, kabus tebal, frust le jugak

ana said...

hahahaha...tgk rodeo tu tingat masa anak ana naik..melalak!!! kena stop jap semata2 nak turunkan dia.

Ietams said...

seronok sgt nampaknya si kakak tu kan..dah terikut pula sama2 seronok tengok gambar si kakak..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tak berani nak benda alah tu...kecut perut..heheh

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya....g GH...nak bawak amani jugak la...dulu bawak dia kecik lagi...tunggu dia besar skit..