Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 May 2011

GH - Part 2



Memandangkan lunch yg panjang ni tak kemana2.. meh la kita sambung ngan part 2 plak.. ^_^



sampai2 je kat sana.. keadaan masih basah.. nak main outdoor pun tak sesuai la.. makanya kami berehat2 dulu.. dah petang sikit nampak cuaca dah ok.. dah riuh rendah sore org menjerit ngah main.. baru kami turun join.. 



Oh ya.. kami nginap kat Theme Park Hotel je.. sbb 1st world dah penuh.. uhuhuhu.. tp theme park hotel pun ok juga.. kami amik deluxe room, jadilah.. 1 malam je pun kan.. hihi.. kami pilih yg dekat theme park kali ni sbb tahun lepas p tak bermalam, tp last 2 year kami bermalam kat sana.. tp masa tu kat Hotel Seri Malaysia je (tak plan nak tido mana masa tu..redah je.. hehe) sbb masa tu memg nak naik kabel car tu yg amik hotel jauh sikit.. 



Ok jom layan pic lagi..



tengok pun dah tahu.. guna hp sajo.. hehe

si kakak siap bawak jajan lagik.. ehehehe..


menan pertama adalah.. cawan ribena ni.. kemain suka lagi si kakak ni.. beria dier pusing sampai omak ni yg pening2 lalat.. adeihhh..


sama la ngan si bulat ni.. 


tu dia.. baik punyer tembam pipi.. 
peace la memula.. pastu ting tong.. ekekekekke..




&




pastu start naik jet pejuang ni plak.. jet pejuang???? :P
omak dok ngan si adik..




&




apak dok ngan si kakak.. ngeeeeeeee.. 
maaf gambo kecik plak.. tetiba tak leh zoom plak hp time tu.. maleh nak crop.. so, kecik kan size saje.. huhu..




Bersambung lagik... uhuhuhu.. 
sowi la.. sy ni tak suka gambo byk sangat utk 1 n3.. 







23 Ulasan:

mamalieyna said...

waaah ke genting bestnyee...tp kalau suka main menan ok la g sana, cam eina ni, dak arif fenakut betoi..rugi kalau g..hehe..tunggu dia beso sket..ngee..

waah cunnye ummi depa ni..maniss.. Hee`

umialya said...

dah GH part 2, nnt akak terjah part 1..

ermmm, ena kena bayar dewasa punya ke, halus manis aje tuannya,!!!

sonok2

Ena said...

mamalieyna,
tak pe.. tunggu arif dah pandai main.. memg best sbb dorang plak request kat kita nak naik itu ini.. tp yg bersesuaian jugak la.. :D


Umialya,
hehe.. rege tak ikut saiz kak tp ikut umur.. uhuhuhu.. tp senang sikit amik family pakej.. lebih murah gitu.. tp banayk gak menan ikut saiz.. kekekeke

MrS. F!zA said...

k.ena!! fiza igt haitu k.ena p ngan abg je be2 pon naik eroplen tu..ekekeke

* ni nk mtk kebenaran edit sikit header akk, dh mahir skit blh la tmbh skit..hihi nti siap fiza bg..

cikmOt said...

dah lama tak p genting...tingin gak p bawa anak2..tapi tah bila tah...selagi kudrat ada ni..hahhaa

ieda said...

waaaaaaaaa seronoknya dikk .. GH ke .. huhuh dah lama x kesana nie .. eiii kena pergi nie :))

Ena said...

mrs. fiza,
hehe.. ingat yeh!. ahahah.. si kakak awal2 lagi dah tunjuk2 nak naik 'jet' tu.. ekekke.. nasib baik aritu dah merasa naik berdua ngan huby.. kalo x mesti jeles w/pun dok ngan anak.. keh keh keh..

la... ye ker? apa salahnya.. k gak tu.. sukaaaaaaaaaaaa.. :D.. tk fiza..

Ena said...

cik mot,
p la izan.. memg bez.. bez layan anak2 yg sesekali dilayan main mende gini.. kepuasannya lain walaunpun penat..

Ena said...

k.eida,

a'a kak.. p la kak.. bez.. nak nak cuaca sejuk skrg.. memg feeling duk obersea la.. ahahahhah..

Fieza79 said...

bez nyer layan...berpusing pusing anak dgn umi..heheh

eMMe said...

sunuk ade anak ni kan,meriah!

Nur Hawa Mohd Zin said...

sejuk...heheh..tiba2 terasa senjuk genting sampai kat KL ni kak

♥MiZz-siHa♥ said...

dah lam x p genting...huhuhu

Nana said...

adoi kak
saya tgk gambo akk kat cawan tu saya yg pening hehhehe
saya mmg xpenah naik cawan tu
tgk pon pening apatah lg nk naik

~Siti Hajar~ said...

ooo...k.ena ke GH, bestnyer..

sy last p GH tahun 2009, entah la bila dpt p lagi..huhu

alahai comelnyer kakak budak2 ni..opsss ummi la..hehe...sweet la k.ena ni..

Lynn Hamzah said...

its okey ena...buat la entry banyak2...lynn suka baca...hehehe...

yunz_02 said...

hehe mmg ting tong ena naik benda alah tu.. pening.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti pening naik bendalah tukan.. :)

kakpah said...

kalau kakpah naik mendaalah tu, mesti pening temuntah..
seronoklah korang ek..

Redbloodsnow said...

kak ena ni semakin hari semakin lawa lah zie tgk. cam anak dara je. sumpah tak tipu n bukan bodek.

jeles tgk muke akak...huhu

ana said...

canteknyer gambar2 tu...

NzA said...

beshnye ena.....mesti anak2 + mamanya seronok sakan...
masa anak kecik2 si ibu ni smpt gak tumpang sekaki naik bnde2 alah tu kt fun fair..skrg depa dh besar, xmerasa la si ibu nk naik lagi bnde2 tu..sedih tau...wakaka....

LYAfrina said...

syoknyer main2