Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 May 2011

GH- PART 1



Ok lah.. ni lah n3 jalan2 cuti wesak lepas..tp kami dah cuti dulu sehari sebelumnya..^_*. Nak p awal2 tak bleh plak sbb huby kijer wiken tu.. utk n3 ni, buh gambo kat lam bilik dulu la yeh.. Ada gambo dari kamera huby.. dan ada gambo dari hp sy. layan je la yeh! :D



Sebelum tu.. kami ke sana pada 16.05.2011. Asalnya nak ke tempat lain.. tp ingat lagi tak dengan entry NI??? sy ada tanya pendapat nak masa tu.. ramai yg suggest p sana walaupun rasanya ni tahun ke-3 berturut2 ke sana.. memandangkan masa tu nak dekat2 je.. so, kami decide pergi juga.. :D


ni lah muka budak yg beria2 sangat nak main.. tak nyempat2 dah.. 

peace!!! gitu jugak la gaya rambut si kakak ni.. sbb gini je lah yg omakknya sempat... buh sepit, dua saat je lekat.. pastu ilang... uhuhuhu.. 

si debab yg tido sepajang perjalanan dan bangun bila dah sampai.. bagus2.. aman sikit lam kete, kalo tak kang bergaduh je kijenye ngan si kakak.. uhuhuhu.. 

like this picture.. sweet!! ^_^ hasil dari hp sajork..

x celi gambo ni dah nak balik sebenarnya.. kekekekke.. sbb masa memula sampai lupa nak snap.. :P

Ni pun sama gak la.. tp yg ni nampak bright sangat kan! uhuhuhu...



tengok pic ni.. dah tahu dah kami ke mana kan????? ^_*
Memg kabus tebal masa kami memula sampai sbb baru lepas ujan.. 
snap guna hp lagikk..


yeayyyy!! dah terang.... jom p main.... 
ni pun sama la jugak.. hasil dari hp



Opsss!! gambo dah banyak ni.. jumpa di lain n3 la yeh!...^_^





Maaf la yeh! tuan umah malas plak nak cari link entry masa pergi 1st & 2nd time ke GH ni..







18 Ulasan:

eMMe said...

best nye gi GH
lame dah tak pi.......

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya kak, kepingin nak sampai ke sana sekali lagik, suka tengok dua beradeq ni so sweet

Abah Yie&Ummi Na said...

1 happy family...semoga ceria selalu :)

MrS. F!zA said...

bestnya k.ena! haitu p lgsg tk merasa main apap..rugi rugi.. haihh

*hotel 1st world ke akk nginap?

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal tak pernah lagik sampai ke GH nih... huhu

bestnya dapat pi jalan2...

tggu si kecik tu besar sikit la kot baru dapat pi... hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

best kan kak pergi genting

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak penah sampai lagi ke GH...General hospital kat KL penah la..:-P

MRS. K said...

muka hubby ena cam hero hindustan lah! hehe

Nana said...

wah bez2
saya suke sgt g genting...
tahun ni lom pegi lg rasanya heheee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye cuti2 ke GH..rindulah nk p sana..lama sgt x bercuti kesana..last pegi pun masa blajar dulu..lebih 10thn dh..hukhuk..

hajarus said...

cantik2 la pic nih... bestnyer GH... dah lame x kesane.. last g pun 4 taun lepas... akak hr tu g dok 1st world hotel ker? time public holiday brp ekkk rate nyer...

Lynn Hamzah said...

lynn x pernah bawa qis gie genting lagi...insyaallah kalau ada rezeki nanti lepas bersalin boleh bawa anak-anak gie berjalan...

Ietams said...

cantik gambar2nye..
stay hotel mana tu?
awana ke?

Ena said...

fieza, hajar, Ietams,

kat Theme park hotel je..

Fieza79 said...

owhh gi genting..best nya..
kami pun tgh planing sebenar nya..taktau lg bila..kalau ada rezki cuti sekolah ni..dh lama tk pi sana..

mesti sejuuk sgt kan..best lah..!

Ena said...

Mrs.K,

tu la pasal sampai kan ada yg tanya huby asal NEGARA mana? wakakakka..

ieda said...

ooo GH .. dah agak dahhh .. sbb dah baca entry ke 2 ekekkeke lalalalla syoknya dikk .. penginapan di seri malaysia ya :))

Ena said...

k.eida,
kat theme park hotel kak.. seri malaysia tu, masa 2 last year.. :D