Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 26 May 2011

GH- Last Part


last part ni.. layan gambo je lah.. 

selepas check out.. amik ler gambo kat sini sbb masa check in tak plak nyenap.. :D


alamakkk.. tak sharp la plak pic ni.. huhu
kasi 2 badik ni jd model kat depan ni.. hihi..
papai theme park.. jumpa lg di lain masa.. ^_^

terus menyusuri jalan ke Taman Tema Indoor lagi sekali.. suka tengok gelagat 2 badik ni time ni.. hihi.. dak ipan dah dah besau plak gayanya.. hihi..

lepak kat depan piiza hut.. sian ipan.. mamam koler baju sejuk nampaknya.. kah kah kah.. 

Jalan lagik.. ni.. bajet cat walk cam model.. tak leh masuk magazien.. masuk cini pun jadilah.. hahha.. siap ada bekap kat belakang tu.. kekekekek.. 

ecehhhhhhh!! kemain lagikkk.. exceli gamboni di crop dr gambo kat bawah nie.. hahah.. 


kat floor bawah skali ni.. ala korang biasa pegi tahu la kan.. hihi


sini pun nak gak.. hahahaha..

atas tangga pun sama.. amik selagi boleh.. kah kah kah..
without flash lagikk
kakak dah bowing......... uhuhu.. sungguh "sopan" kamu kakak..adeihhhh!!


gini lah gaya budak2 yg tak pat main pd hari yg dah nak balik tu.. uhuhuh..

omak pun tompang sekali lah.. kekekeke..

kena berpimpin tangan gini.. tak kasi omak jalan sorang2 bajet masih anak dara.. agagagga..

bai bai.. star walk..

gamba ni pun crop jugak... nampak semacam jekk.. hoho..

eh! ada lagi??

nak ke tempat parking akan melalui Thme park hotel ni lagi.. baru tingat lom amik gambo depan ni.. ;P

gamba ni di crop dari gamba kat bawah adalah disaat omaknya masih gila posing sedangkan anak2nya sedang berantam kat belakang.. kah kah kah..
nampak tak tu??? yg berdua kat belakang tu... adeiiiii.. tak sporting betoi lahhh.. :P

ingatkan gambo camner.. owh.. gini rupanya.. 

dan gini... huhu






last pic... 4 this entry..





sempat la amik kat sini otw nak turun dari tempat parking theme park hotel tu.. dah kat sini pun tempat parking juga.. tp utk org awam rasanya.. dan kami amik peluang amik gambo ber-4 pulak.. sbb time ni tetiba cuaca mcm ok dan nampak la pemandangan sikit kat belakang tu.. abis je snap cuaca kembali berkabus.. :D


Ok.. abis sudaaaaaaaaaaa... 


Teruk plak rasanya editing ai kali ni.. uhuhu.. lantok ler...









14 Ulasan:

Dilla Ady said...

alahai...untung ade bini cun cam model...leh jek posing kt mane2..cantik la aksi kt dinding tu..

cantiknye blouse ena!

MrS. F!zA said...

k.ena cantik bangat!!! gambar cantik tuan cantik, anak2 comel, laki pro haihh lengkap!

*dr awl smpai last ni mmg suka tgk irfan..debab..gerammm

wahida said...

ena rajin jugak edit sana sini, kalau saya, nan hado...dasar pemalas!! haha!!

kalau tgk ena jln2 ngan anak2 mcm kakak ngan adik jer..siyes!! ena tak nampak mcm dah kawen pun, tak nampak perut pun..

mak jeles okeh...

LYAfrina said...

comelnyerrrrr...
semuanyer comel...
ena ni mcm ank dara lagik tau...

~~*Lady Salwa*~~ said...

suka tengok pic yg 1st tu... akak nampak comel & cantik sgt... cam anak patung lak muka akak...

hai, bila la nak merasa pi GH nih... haruslah rekues kat hubby sal utk cuti2 ke sini... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor ingat dah abis tad..ade lagi la ni..ook2 last part..huhuhuhuhu

MRS. K said...

kecik molek comei lote 3 beranak nih!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik2 belaka gmbr ni..
tuannye pun comel juga..
hehe..gmbr irfan yg dicrop tu..gaya mcm org besar.. ;)

pena rozie said...

I like G.H tak sabar nak g lagi

Nana said...

haih rasa meruntun2 nk g GH ni hehe
rindu kat GH

mamalieyna said...

waa waa waaa...cantik2 belaka..mak budak dh gaya model..cantik molek..hee~ pic cun2 lah~

suka posing si irfan yg dicrop tu,,ihiks..pandailah dia posing~ ^_^ encem...

baru nk ckp gambo si ayahnye takde, seb baik last pic ado..heee~

ieda said...

adehhh kalau tgk ena nie x gaya mak budak2 tuu tau .. cam anak dara layiee uuu .. mak2 zaman skrg pandai jaga badan .. kalau ena gemuk sikit punn cantik :))

bukan main posing2 3 beranak nie akak suke pic 2nd last .. leh jadi model dinding sat ! ekekek :))

Gieyana said...

pic suma cantik..bestkan g sini..

pic family tue pon sgt cantik..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

comel la akak...suka tgk akak tau...kecik jerk...suka pic yang akak kat dinding tu...dengan akak macam ala2 cat walk..anak2 kat belakang...nice shoot :)